سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی:

نبود جرائم سازمان‌یافته سرقت در آذربایجان‌ شرقی/جرائم خرد سرقت اغلب به علت بی‌توجهی نهادها اتفاق می افتد

رئیس دادگستری کل استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه خوشبختانه در استان جرائم سازمان‌یافته سرقت نداریم و جرائم سرقت خشن در حد صفر است، گفت: عمده جرائم سرقت مربوط به جرائم خرد بوده که بخشی از آن به علت بی‌توجهی سازمان‌ها و نهادها اتفاق می‌افتد.

خلیل الهی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، موسی خلیل‌اللهی در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در خصوص آمار و میزان سرقت در استان اظهار کرد: در بحث سرقت وضعیت استان نسبت به میانگین کشوری در حد مطلوب بوده اما نباید به این موضوع قانع باشیم، باید با ارائه راهکارهای پیشگیرانه در راستای تثبیت و کاهش آمار تلاش کنیم.

وی افزود: خوشبختانه در استان جرائم سازمان‌یافته سرقت نداریم و جرائم سرقت خشن در حد صفر بوده و مطلوب است و عمده جرائم سرقت مربوط به جرائم خرد بوده که بخشی از آن توسط معتادان انجام می شود.

رئیس دادگستری کل آذربایجان‌شرقی با تاکید بر لزوم توجه به موضوع پیشگیری خاطرنشان کرد: نهادها و سازمان‌ها باید طرح‌های لازم برای پیشگیری از سرقت را ارائه کنند و اعلام کنند که در راستای پیشگیری از سرقت چه اقداماتی را انجام داده‌اند.

خلیل‌اللهی با اشاره به برخی تخلفات عملکردی توسط دستگاه‌ها و سازمان‌ها ادامه داد: تخلفات عملکردی برخی از مدیران ناشی از ناآگاهی از قوانین بوده که در این خصوص می توان با آموزش‌ها و تعاملات لازم از بروز تخلفات پیشگیری کرد.

وی در ادامه با اشاره به موضوع بحث نقد دستگاه قضایی، بیان کرد: در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه که در دوره ریاست آیت‌الله اژه‌ای نامگذاری شده تلاش قوه قضائیه بر این بوده تا در کنار نظارت درون سازمانی، نظارت مردمی را نیز اضافه کند.

رئیس دادگستری کل آذربایجان‌شرقی ادامه داد: سامانه‌ای طراحی شده که هر کس به عنوان ارباب رجوع دعوت و وارد دستگاه قضایی می‌شود پس از اتمام و خروج می‌تواند نسبت به عملکرد و برخورد دستگاه قضایی نظر خود را اعلام کنند و بر اساس آخرین آمار میزان رضایت ارباب رجوع از برخورد دستگاه قضایی در آذربایجان‌شرقی 70 درصد بوده که البته با توجه به نوع عملکرد دستگاه قضایی رضایتمند است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه