سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مدیرعامل توزیع برق گیلان اعلام کرد؛

کنترل برق ادارت گیلان به صورت هوشمند/ صدور اخطار قطع برق به ادارات

مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: مصرف برق ادارات و دستگاه‌های اجرایی از راه دور و به صورت هوشمند کنترل کرده و برای برای ادارات پرمصرف استان که الگوی مصرف را رعایت نکرده اند اخطار قطع برق صادر شده است.

برق گیلان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمدتقی مهدی زاده گفت: ۱۰۰ گروه در گیلان با هماهنگی استانداری، مصرف برق ادارات و دستگاه‌های اجرایی را از راه دور و به صورت هوشمند کنترل کرده و برای برای ادارات پرمصرف استان که الگوی مصرف را رعایت نکرده اند اخطار قطع برق صادر شده است.

وی با اشاره به دستورالعمل‌های شرکت توانیر مبنی بر پایش مصرف برق ادارات و دستگاه‌ها، افزود: این مشترکان باید مصرف برق را در ساعات اداری، ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری، ۶۰ درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش دهند.

مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: چنانچه دستگاه‌های استان نسبت به اخطار‌های اعلامی بی تفاوت باشند، برق آن‌ها قطع می‌شود و برای وصل دوباره برق، بالاترین مقام آن دستگاه باید تعهد داده و در صورت تکرار، اسامی آن‌ها از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه