سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

همزمان با هفته جهاد کشاورزی برگزار می شود؛

مانور سراسری نظارت بر بازار محصولات کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: همزمان با آغاز هفته جهاد کشاورزی مانور سراسری نظارت بر بازار محصولات کشاورزی برگزار می‌شود.

جهادکشاورزی گیلان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، صالح محمدی با بیان اینکه ۲۵۰ بازرس در این طرح مشارکت دارند افزود: این مانور در قالب کمیته اقدام مشترک با هماهنگی جهاد کشاورزی، سازمان صمت، اداره کل تعزیرات و بسیج اصناف در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه ۸۵ گروه کار بازرسی را در استان انجام می‌دهند افزود: نظارت بر بازار هم زمان با سراسر کشور از امروز در گیلان شروع شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: در این مانور سراسری ۴ هزار نفر در کشور نظارت و بازرسی بر کالا‌های مختلف از جمله لبنیات، حبوبات، برنج‌های وارداتی، شکر و روغن را در حوزه کشاورزی انجام می‌دهند.

محمدی افزود: بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، مجموعه وزارت صمت، وزارت دادگستری و وزارت جهاد کشاورزی مانور سراسری نظارت و بازرسی بر محصولات را با ۳ محور اصلی کمیت، کیفیت و قیمت برگزار می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه