سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بحران محیط زیست در رشت / حادثه متروپل محیط زیستی در رشت

عضو شورای اسلامی شهر رشت گفت:صد مدخل آلاینده به داخل رودخانه های رشت سرازیر می شوند

سید حسین رضویان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، سید حسین رضویان، عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بابت هفته محیط زیست در رشت نباید تبریک گفت اظهار کرد: دو رودخانه گوهررود و زرجوب که از میان شهر عبور می کنند امروزه صد مدخل آلاینده دارد که سلامت شهروندان را به طور جدی به مخاطره انداخته است.

سید حسین رضویان با بیان اینکه مردم در رشت با مشکل سرطان دست به گریبان هستند افزود : در شرایطی که صد مدخل آلاینده به داخل رودخانه های رشت سرازیر می شوند ، اما گویا هنوز برخی این موضوع را جدی نگرفته اند.

وی با انتقاد از وضعیت آلودگی دو رودخانه رشت تصریح کرد : قرار نیست فردی که کارخانه در این شهر احداث کرده است و کلی درآمد کسب می کند  ،آلودگی های کارخانه اش به داخل رودخانه ها سرایز و سلامت مردم را به مخاطره بیاندازد.

عضو شورای اسلامی شهر رشت با تاکید به اینکه مسئله محیط زیست در رشت به مرحله بحران رسیده است افزود: این دغدغه  را در تاریخ شهر رشت ثبت می کنم و از ریاست شورا تقاضا دارم که تمامی دستگاه های مربوطه که در این موضوع دخیل هستند را برای پاسخگویی به شورا دعوت کنند و اعضای شورا به نمایندگی از سوی مردم منتظر پاسخگویی دستگاه‌های مربوطه هستند.

رضویان با اشاره به حادثه متروپل بیان کرد: روزانه صدها نفر در حادثه متروپل محیط زیست رشت به سرطان های مختلف مبتلا می شوند و هیچ فرد و دستگاهی هم پاسخگو نیست.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه