سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

ضرورت افزایش نظارت شهرداری یزد بر صحت اجرای پروژه ها

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه تمام هزینه های اصلاح بوستان کوچه بیوک توسط پیمانکار پرداخت می شود از شهردار یزد خواست نظارت شهرداری بر صحت اجرای پروژه‌ها افزایش یابد.

سیفی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، عزیزالله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد در نشست کمیسیون نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به توضیحات ارائه شده در اراتباط با تخلف پیمانکار در پروژه پارک کوچه بیوک اظهار داشت: با وجود اینکه در ایجاد مخزن آب پارک و کنده کاری که در پیاده رو انجام شده هیچ پولی از سوی مردم و شهردرای نباید پرداخت شود و تمام هزینه ها توسط پیمانکار پرداخت می شود موضوعی است که عموم مردم از آن اطلاعی ندارند و همه از این دوباره کاری گلایه مند هستند و شهرداری را مقصر می دانند.

وی تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که ناظران ما باید در روند اجرای کار به صورت دقیق بر صحت اجرای کار دقت نظر داشته باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند هر پروژه ای پس از آنکه به پایان رسید با هیچگونه عملیات عمرانی و کنده کاری جدید روبرو نشود و این انتظار هم کاملا به جا و شایسته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه