سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نادر فلاحی:

۸ هتل در استان اردبیل در حال احداث است

مدیرکل‌ میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۸ پروژه احداث هتل در شهرستان ‌های استان در حال احداث است.

احداث هتل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، نادر فلاحی، مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: توسعه بخش گردشگری و زیرساخت‌های این بخش در تمامی شهرستان‌های استان از مهمترین برنامه‌های این اداره‌کل به شمار می‌رود که در همین راستا در کنار سایر طرح‌ها، هشت پروژه احداث هتل در شهرستان‌ها در حال احداث است.

وی افزود: این هتل‌ها که شامل هتل‌های یک، سه، چهار و پنج‌ستاره بوده، در شهرستان‌های بیله‌‌سوار، پارس‌آباد، سرعین، خلخال، مشگین‌شهر، نیر و نمین احداث می‌شود تا زمینه برای توسعه خدمات‌رسانی به گردشگران را فراهم آورند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در مجموع برای احداث این هتل‌ها بیش از 390 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و در کنار آن برای اجرای برخی پروژه‌ها نیز تسهیلاتی ارائه شده است تا با راه‌اندازی این هتل‌ها 625 تخت به ظرفیت هتل‌های استان اضافه شود.

فلاحی از افتتاح 6 مورد از این هتل‌ها تا پایان سال‌جاری خبر داد و گفت: پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها بین 40 تا 90 درصد است که تلاش و جدیت بر بهره‌برداری از آنها تا پایان سال است و دو طرح باقیمانده نیز در سال‌های آینده افتتاح و راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به نقش این پروژه‌ها در توسعه اشتغال در شهرستان‌ها گفت: راه‌اندازی این هتل‌ها علاوه بر توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان برای بیش از 270 نفر نیز اشتغال ایجاد خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه