سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان:

در تحقق پیشرانی مردم در رویدادهای فرهنگی هنری کوتاه نخواهیم آمد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان برگزاری رویدادها و جشنواره‌های فرهنگی را نقطه عطفی برای معرفی شخصیت‌ها و چهره‌ها دانست و گفت: پرداختن به این برنامه ها باید به مردم واگذار شود.

در-تحقق-پیشرانی-مردم-در-رویدادهای-فرهنگی-هنری-کوتاه-نخواهیم-آمد (1)

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، رضا ثقتی پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه معرفی فیلمسازان دومین جشنواره میراث ناملموس گیلان، اظهار کرد: جشنواره میراث ناملموس اتفاق ارزشمندی است که در حوزه فرهنگی و هنری استان رخ داده و باید چنین فعالیت‌هایی استمرار داشته باشد.

وی با اشاره به دغدغه فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در معرفی مفاخر و شخصیت‌های فرهنگی و هنری استان، افزود: دومین جشنواره میراث ناملموس فرصت مغتنمی است تا به معرفی شخصیت‌ها و مفاخر گمنام و خوشنام استان بپردازیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تاکید بر تحقق مشارکت مردم در مناسبت‌های فرهنگی، تصریح کرد: پرداختن به مناسبت‌ها، مفاخر و ارزش‌های فرهنگی و هنری باید به خود مردم واگذار شود و در تحقق پیشرانی مردم در رویدادهای فرهنگی هنری کوتاه نخواهیم آمد.

ثقتی با بیان اینکه در گذشته رویداد مردمی در حوزه فرهنگ و هنر کمتر رخ داده است، گفت: مردم محوری در بخش‌های مختلف بسیار موفقیت آمیز است و در بخش فرهنگ و هنر هم این موضوع صدق می‌کند.

وی با اشاره به اینکه باید در انتخاب موضوعات و گفتمان‌ها به نظرات مردم توجه شود، افزود: مردم امروز به گفتمان مردمی و انقلابی توجه ویژه دارند و این گفتمان باید در مراسم و جشنواره‌ها لحاظ شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ادامه به حمایت همه جانبه این اداره کل از هنرمندان و رویدادهای فرهنگی اشاره و بیان کرد: فضا برای مشارکت همه هنرمندان در رویدادهای فرهنگی و هنری فراهم است.

ثقتی، برگزاری رویدادها و جشنواره‌های فرهنگی را نقطه عطفی برای معرفی شخصیت‌ها و چهره‌ها دانست و بیان کرد: گیلان دارای سرمایه‌های ارزشمندی فرهنگی و هنری است که باید به آنها پرداخته شود.

وی با تاکید بر توجه ویژه به هنرمندان و گروه‌های هنری، افزود: برای هنرمندان و فعالین فرهنگی و هنری باید بسته حمایتی ویژه در نظر گرفته شود تا راحت تر بتوانند تولید اثر کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه