سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

بهرام خیاوی خبر داد:

شناسایی ۷۵ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و ساز غیرمجاز در اردبیل

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان اردبیل گفت: ۷۵ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و سازغیرمجاز در شهرستان اردبیل توسط راهداران شناسایی و قلع و قمع شده است.

ساخت و ساز غیرمجاز

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، بهرام خیاوی، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان اردبیل در بازدید از بزرگراه اردبیل سرعین گفت: با فعالیت گشت راهداری در محورها ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز شناسایی و ۵ مورد نیز تخریب و قلع و قمع شده است.

وی با اشاره به اینکه راهداران ۳۵ مورد درختکاری و ساخت و ساز غیرمجاز را متوقف و با دستور قضایی اخطار کتبی به متخلفان ابلاغ کرده اند گفت: از ۹ مورد حفاری و شانه سازی غیرمجاز نیز جلوگیری شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان اردبیل با قدردانی از حمایت های دستگاه قضائی گفت: حفاظت و صیانت از راه و حریم آن خط قرمز راهداری است و در این راستا با متخلفان به شدت برخوردهای قانونی انجام می شود.

خیاوی شناسایی،برخورد و قلع وقمع ۳۰ مورد تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز را در یک ماهه گذشته یادآور شد و گفت: ۱۵۰ عدد تابلوی الزامی و ۱۳۰متر مربع نیز تابلوهای اطلاعاتی در راههای اصلی،فرعی و روستایی این شهرستان بازسازی و نصب شده است.

وی از جابجایی ۱۲۷ هزار تن کالا در شهرستان اردبیل در فروردین ماه سالجاری خبر داد و گفت: در مدت یاد شده ۹ هزار برگ بارنامه نیز توسط شرکت های حمل ونقل کالا صادر شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان اردبیل تعداد شرکت های فعال کالا و مسافری را در این شهرستان ۵۵ شرکت برشمرد و از مردم و مسافران خواست هرگونه شکایت خود از عملکرد شرکت ها را از طریق سامانه ۱۴۱ به اداره کل راهداری اطلاع دهند تا در کمیسیون های مربوطه به تخلف شرکت و راننده رسیدگی شود.

خیاوی نصب ۱۰۰ متر حفاظ در پرتگاهها و آبروها، اصلاح ۴ هزار کیلومتر شیب شیروانی راهها،نصب ۴۰ عدد استوانه ایمنی در دماغه های پربرخورد،ایمن سازی رمپ های ورودی و خروجی محور اردبیل نمین و اصلاح و بازسازی ۱۳۰ کیلومتر از کانال های طرفین راههای اصلی ،فرعی و روستایی را از اقدامات مهم راهداری اردبیل در ماه گذشته عنوان کرد.

وی گفت: راهداران شهرستان ۳/۵ کیلومتر از راه روستایی ثمرین را در فروردین ماه تعریض و بهسازی کرده اند.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه