سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

رئیس دادگستری کجور تأکید کرد:

برخورد شدید با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در بخش کجور/ تخریب سازه های غیرمجاز

رئیس دادگستری بخش کجور با اشاره به اینکه یکی از مشکلات بخش کجور، ساخت و سازهای بی رویه و غیرمجاز است، تأکید کرد: دوران این تفکر که می سازیم و سپس جریمه می دهیم گذشته است و بنابراین با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در بخش کجور به شدت برخورد می کنم.

قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، میثم اکبری در نشست خبری با خبرنگاران با تبریک فرا رسیدن سال نو، درباره برنامه ها و اقدامات پیش رو در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: برای خدمت به مردم عزیز بخش کجور باید همه ادارات در امر خدمت رسانی و ارتقاء سطح کیفی خدمات با جدیت بیشتری کار کنند.

وی با تأکید بر ضرورت آموزش و آگاهی بخشی بیشتر در بحث حقوق شهروندی، ادامه داد: این کار سبب افزایش عدالت محوری و کاهش بسیاری از مشکلات در جامعه می شود.

رئیس دادگستری بخش کجور با اشاره به اینکه یکی از مشکلات بخش کجور، ساخت و سازهای بی رویه و غیرمجاز است، تأکید کرد: دوران این تفکر که می سازیم و سپس جریمه می دهیم گذشته است و بنابراین با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در بخش کجور به شدت برخورد می کنم.

وی با بیان اینکه به پرونده های ساخت و ساز غیرمجاز که اجرای احکام آن عملیاتی نشده است، ورود خواهیم کرد، گفت: از ۱۵ فروردین، جهادکشاورزی کار شناسایی و تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز را به صورت میدانی پیگیر و نسبت به اجرای احکام تخریب سازه های غیرمجاز اقدام خواهد شد.

اکبری با تأکید بر اینکه حقوق عامه مردم بخش کجور بسیار برای ما مهم است، تصریح کرد: بر این اساس موضوعات مختلف از جمله ایمن سازی و آسفالت راهها، تجهیز بیمارستان بخش کجور به امکاناتی نظیر آمبولانس و نیز تأسیس دفتر خدمات قضایی در راستای حفظ حقوق عامه مورد تأکید ما قرار دارد.

وی با بیان اینکه امکانات درمانی منطقه در شأن مردم بخش کجور نیست، عنوان داشت: به دنبال ایجاد داروخانه در بخش کجور در راستای حفظ حقوق عامه هستم.

رئیس دادگستری بخش کجور با اشاره به اینکه درباره جرائم خشن در بخش کجور هیچ گونه اغماضی نمی کنیم، اظهار داشت: دوربین های پلاک خوان و نصب کیوسک نگهبانی را در مبادی ورودی بخش کجور در مناطق دوآب و کدیر را نصب و راه اندازی می کنیم.

وی با تأکید بر اینکه حفاظت از منابع طبیعی و برخورد با شکارچیان غیرمجاز در بخش کجور، ادامه داد: در بحث معدن کینج تا زمانی که مجوز قانونی صادر نشود، اجازه فعالیت نخواهد داشت.

اکبری از گشت میدانی به صورت هر دو هفته یک بار در سطح کجور خبر داد و گفت: در زمینه حفاری غیرمجاز در بخش کجور نییز برخورد شدیدی می شود.

وی همچنین افزود: طی روزهای گذشته ۵ تن چوب جنگلی از قاچاقچیان کشف و ضبط شد که اتومبیل های مذکور نیز به مدت یک ماه حکم در توقیف خواهند بود.

رئیس دادگستری بخش کجور خاطرنشان ساخت: جاده های منتهی به بخش کجور نیاز به گاردریل دارد و نقاط حادثه نیز آن نیز باید شناسایی شود و البته استقرار پلیس راهور نیز بسیار حائز اهمیت است.

وی بیان داشت: خودروهای خرید ضایعات حق ندارند بدون مجوز وارد روستاها و محلات شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه