سرخط خبرها
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها

ثبت بی سابقه ترین رکورد تخلیه و بارگیری طی۲۰ سال گذشته در بنادر شرق هرمزگان

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از رشد ۲۷ درصدی عملیات تخلیه و بارگیری خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱ میلیون و ۷۳۰ هزار تن کالای نقتی و غیر نفتی در این بنادر به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.

بنادر شرق
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حمیدرضا محمد حسینی تختی مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با اعلام جزئیات عملکرد سالانه بنادر شرق هرمزگان عنوان کرد: در سال گذشته ۲ میلیون ۶۳۴ هزار و ۵۷۲ تن کالا در این بنادر تخلیه و بارگیری شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۷ درصدی را نشان می دهد که این مهم طی ۲۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.
محمد حسینی تختی ابراز داشت: در این مدت ۱ میلیون ۷۹۴ هزار و ۲۱۶ تن کالای غیر نفتی تخلیه و بارگیری شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد رشد داشته است.
به گفته وی؛ برنج، خشکبار، مصالح ساختمانی، ماشین آلات صنعتی کالاهای صادراتی بوده که به کشورهای حوزه خلیج فارس، عمان و آفریقا صادر شده است.
وی بیان داشت: در این مدت ۸۴۰ هزار و ۳۵۶ تن کالای نفتی در این بنادر تخلیه و بارگیری شده است که نسبت به سال گذشته ۷۴ درصد جهش به ثبت رسیده است.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از پهلوگیری ۱۱ هزار و ۴۰۵ فروند انواع شناورها خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۶۷ فروند بالای هزار تن و ۱۱ هزار ۳۸ فروند زیر هزار تن می باشد که ۴۵ درصد رشد به ثبت رسیده  است.
وی با اشاره به آمار سفرهای دریایی در سال ۱۴۰۰ افزود: با کاهش سرایت ویروس کرونا و تاکید بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی و مراقبتی ، ۳ میلیون و ۹۹ هزار و ۶۶۶ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان طی سال گذشته جابجا شده است که ازمسیر دریایی بندر شهید حقانی به جزایر قشم و هرمز و مسیر بین المللی شهید باهنر-شارجه بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.
لازم به ذکر است بنادر شرق هرمزگان  به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی خود در دسترسی به آب‌های آزاد جهان از طریق خلیج فارس، اتصال به راه‌های بین‌المللی، نزدیکی به منطقه آزاد قشم، جزیره‌ها و بندرهای تجاری خلیج فارس این بنادر را به پایگاهی استراتژیک و منحصر  به فرد برای تجارت دریا محور در کشور تبدیل کرده است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه