سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

فرمانده انتظامی استان مازندران خبر داد:

افزایش ۳۵ درصدی ترددهای نوروزی در استان مازندران/ کاهش ۵۹ درصدی کشته شدگان در حوادث رانندگی

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی ترددها در نوروز ۱۴۰۱ از کاهش ۵۹ درصدی کشته شدگان در حوادث رانندگی خبر داد.

جاده های مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سردارمرتضی میرزایی با اعلام این خبر اظهار داشت: برای برقراری امنیت و آرامش مردم و مسافران در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ ضمن استفاده از تمام توان و امکانات انتظامی استان، بیش از ۱۰۰۰ نیروی کمکی به کارگیری شد.

وی با اشاره به اسکان بیش از ۱۳ میلیون و ۹۴۳ هزار نفر از مسافران نوروزی در استان، ادامه داد: در تعطیلات نوروزی امسال شاهد افزایش ۲۲ درصدی ترددهای درون شهری و ۵۲ درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان بوده ایم.

فرمانده انتظامی استان مازندران با بیان این که در مجموع بالغ بر ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تردد در سطح استان به ثبت رسیده است، بیان داشت: این رقم در مقایسه با سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان ساخت: علیرغم افزایش حجم مسافرت ها در استان مازندران با توجه به لغو محدودیت‌ها و بهبود شرایط کرونایی با تمهیدات ویژه ترافیکی و حضور شبانه‌روزی کارکنان انتظامی استان کشته شدگان ناشی از حوادث رانندگی در سطح استان نسبت به سال قبل ۵۹ درصد کاهش داشته است.

سردار میرزایی افزود: برای برقراری امنیت و آرامش مردم در ایام نوروز طرح عملیاتی ظفر با هدف پیشگیری از جرائم در دو مرحله و در شهرستان های هدف به اجرا در آمد که در این راستا شاهد افزایش ۲۷ درصدی کشف سرقت، ۲۳ درصدی کشف کلاهبرداری‌ها، ۳۵ درصدی دستگیری سارقان، ۲۴۳ درصدی کشف جعل و ۱۵ درصدی دستگیری درگیری‌های منجر به چاقوکشی در سطح استان بوده ایم.

وی ابراز داشت: با تدابیر انتظامی صورت گرفته در روز طبیعت و همکاری های خوب مردم و مسافران نوروزی با پلیس، هیچ‌گونه حادثه ناگواری در استان به وقوع نپیوست از مردم و مهمانان نوروزی استان قدردانی کرد.

فرمانده انتظامی استان مازندران را زیرساخت اصلی توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برشمرد و ابراز امیدواری کرد: برای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری بیان شده است، شاهد ادامه روند تعامل و مشارکت هرچه تمام تر شهروندان با پلیس در برقراری امنیت استان در سال جدید باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه