امین خوش‌قامت:

پرداخت تسهیلات ۱۳ میلیاردی صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی بیان کرد: این صندوق، یک نهاد مالی تخصصی و حمایتی است ‌که ‌در زمینه تامین مالی و حمایت از کسب و کارهای خُرد فعالیت می‌کند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، امین خوش‌قامت مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: این صندوق در زمینه احیای واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در کمتر از سه ماه ۱۲ میلیارد و ۹۶۴ میلیون تومان تسهیلات پرداخت کرده است که با احیای این واحدها ۳۶۰ اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است.

خوش‌قامت در ادامه این خبر اضافه کرد: این تسهیلات به ۱۳ واحد تولیدی در شهرهای مشهد، تربت حیدریه، گناباد، جوین، جغتای، چناران، بجستان و سبزوار پرداخت شده است و این صندوق، یک نهاد مالی تخصصی و حمایتی است ‌که ‌در زمینه تامین مالی و حمایت از کسب و کارهای خُرد فعالیت می‌کند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی تصریح کرد: تولید قطعات بتنی سبک با ظرفیت ۱۰ اشتغال مستقیم و ۲۰ اشتغال غیر مستقیم و تولید عرقیات گیاهی با ظرفیت ۲۰ اشتغال مستقیم و ۱۶ اشتغال غیر مستقیم، تولید ظروف چینی با ظرفیت هشت نفر مستقیم و ۲۰ نفر غیر مستقیم در گناباد و همچنین تولید اسباب بازی با ظرفیت اشتغال ۲۰ نفر مستقیم و ۲۵ نفر غیر مستقیم و ایجاد باغ تالار در سبزوار با اشتغال مستقیم ۲۰ نفر و غیر مستقیم ۲۵ نفر از جمله این واحدهاست.

وی همچنین متذکر شد: احیای یک واحد تولیدی فرش دستباف در بجستان با ظرفیت ۲۵ اشتغال مستقیم و ۵۰ اشتغال غیر مستقیم و واحد تولید قند در جغتای با ظرفیت اشتغال هشت نفر مستقیم و ۶ نفر غیر مستقیم از دیگر این طرحهاست.

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی یادآور شد: واحد تولید پوشاک نیز با ظرفیت اشتغال ۱۴ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم، تولید چسب و عایق رطوبتی با ظرفیت اشتغال ۱۹ نفر و تولید تریکو و کشباف در مشهد با ۶۸ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم از  دیگر طرحهایی است که تسهیلات دریافت کردند.

خوش قامت خاطرنشان کرد: به یک واحد تولید نوارهای آبیاری قطره ای در جوین با سه نفر اشتغال مستقیم و چهار نفر غیر مستقیم، تولید کفش در چناران با ظرفیت اشتغال سه نفر مستقیم و پنج نفر غیر مستقیم و گلخانه در تربت حیدریه با ایجاد اشتغال سه نفر مستقیم و ۲ نفر غیر مستقیم هم تسهیلات پرداخت شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه