سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

آماده‌سازی و زیرسازی اراضی الحاقی بر عهده مالکان است

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: آماده‌سازی و زیرسازی اراضی الحاقی بر عهده مالکان است.

 محمدرضاخانی

به گزارش خبرگزاری موج قم، مجید محمدرضاخانی امروز در سی و یکمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد، با اشاره به برخی ایرادات هیات انطباق فرمانداری به بودجه سال آینده شهرداری اظهار داشت: تبصره ۱۵ با هدف الزام شهروندان جهت آماده‌سازی جداول در اجرای پروژه‌های شهری و تفکیک آن‌ها انجام‌گرفته که در امتداد تبصره ۴ است.

وی مشمولین ماده ۴ را نیز مورد توجه قرار داد و ابراز کرد: طبق ماده تبصره ماده ۴، آماده‌سازی و زیرسازی اراضی الحاقی بعد از سال ۱۳۶۴ بر عهده مالکان است.

وی همچنین در ادامه با اشاره به اعتراض کمیته انطباق به تبصره ۱۵ بودجه سال آینده، تصریح کرد: هدف از این تبصره حل مشکل مالکان خرد است تا چالش زیرسازی و آماده‌سازی در اجرای پروژه‌های عمرانی و آسفالت معابر برطرف شود.

رضاخانی با تأکید بر ماده ۱۰۱ در الحاق و تفکیک اراضی تصریح کرد: طبق این ماده هزینه احداث جدول در این اراضی بر عهده مالکان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه