سردار مجید شجاع:

کشف مواد مخدر و هلاکت دو سوداگر مرگ در شرق کشور

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی بیان کرد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد با کمین و استفاده از قانون بکارگیری سلاح به سمت آن‌ها تیراندازی کردند که در این درگیری ۲ قاچاقچی مواد مخدر به هلاکت رسیدند.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، سردار مجید شجاع فرمانده مرزبانی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: هلاکت رسیدن ۲ قاچاقچی مواد مخدر و کشف مقادیری تریاک در مرز‌های شرق کشور.

سردار شجاع در ادامه اضافه کرد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد با جانمایی مناسب در مسیر‌های احتمالی قاچاقچیان ، کمین کرده و با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به سمت آن‌ها تیراندازی کردند که در این درگیری ۲ قاچاقچی مواد مخدر به هلاکت رسیدند.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی همچنین اظهار کرد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد پس از پاکسازی محل درگیری همچنین موفق شدند ۱۹ کیلو و ۵۰۰ گرم ماده مخدر تریاک را کشف کنند.

وی در ادامه متذکر شد: حدود ۱۰ روز پیش نیز، مقدار ۳۹ کیلو و ۵۰۰ گرم هروئین پودری و جاسازشده در لاستیک‌های کامیون در مرز دوغارون کشف شد.

سردار شجاع در خاتمه این خبر خاطرنشان کرد: مبارزه و برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر از مهمترین وظایف مرزبانان است و این افراد امنیت‌سازان مردم، به ویژه مرزنشینان هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه