سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

حسن خدا پرست:

خلاف تصور برخی از مردم، اومیکرون آخرین سویه کرونا نیست

مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی قائم (عج) بیان کرد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک، شست و شوی دست‌ها باید در تعطیلات نوروزی در اولویت رفتاری مردم قرار گیرد.

اومیکرون آخرین سویه کرونا نیست

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حسن خدا پرست مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی قائم (عج) در سخنانی عنوان کرد: برخلاف تصور برخی از مردم اومیکرون آخرین سویه کرونا نیست بلکه اخباری مبنی بر وجود سویه‌های جدیدی از این بیماری وجود دارد.

خداپرست در ادامه این سخنان اضافه کرد و گفت: اگر با ساده انگاری دستور‌های بهداشتی را رعایت نکنند به احتمال زیاد قبل از پایان یافتن کامل این پیک، وارد پیک شدید بعدی خواهیم شد.

مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی قائم (عج) همچنین تصریح کرد: در ایام تعطیلات نوروزی اگر دستور‌های بهداشتی به خوبی رعایت نشود و مردم واکسیناسیون خود را تکمیل نکنند احتمال آغاز پیک شدیدی وجود دارد.

وی در ادامه متذکر شد: ویروس کرونا دائم در حال جهش است و نمی‌توان پایانی را برای این بیماری متصور شد، تصریح کرد: ممکن است سویه‌های جدید به لحاظ آمار ابتلا و بدحالی بالاتر از سویه‌های قبلی باشد بنابراین عادی انگاری در دید و بازدید عید می‌تواند خطراتی را با خود به همراه داشته باشد.

مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی قائم (عج) یادآور شد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک، شست و شوی دست‌ها باید در تعطیلات نوروزی در اولویت رفتاری مردم قرار گیرد.

خداپرست خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۰۰ بیمار بستری کووید در این مرکز درمانی تحت درمان هستند و روزانه ۲۳ بیمار جدید بستری می‌شوند و ۷۰ بیمار مشکوک به کووید به اورژانس این مرکز درمانی به صورت سرپایی مراجعه می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه