سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

طی شبانه روز گذشته رخ داد:

شناسایی ۱۵۶۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان / ۲۱۹ نفر بستری شدند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شناسایی شدن ۱۵۶۴ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

بیمار کرونایی

نورالدین سلطانیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، گفت: در شبانه روزگذشته تعداد دو هزار و ۷۷۲ بیمار مشکوک به کرونا به مراکزدرمانی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۵۶۴ نفر مثبت به ویروس کرونا در استان شناسایی و ۲۱۹ بیمار در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی تعداد ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا با بهبودی کامل از بیمارستان ها ترخیص شدند و لازم است تا دوران قرنطینه را در منزل سپری کنند.

نورالدین سلطانیان در خصوص آمار مبتلایان کرونا در استان توضیح داد: در حال حاضر یک هزار و ۷۴ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند که متاسفانه از این تعداد ۱۲۳ بیمار بدحال و در بخش مراقبت‌های ویژه  و آی سیو ها تحت مراقبت و نگهداری هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با آمار مرگ و میر کرونا گفت: طی شبانه روز گذشته در استان اصفهان ۸ مورد از آمار مرگ و میر بیماران قطعی به کرونا اعلام شده و موردی از فوتی‌های مشکوک به کرونا گزارش نشده است.

 وی افزود: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تا کنون تعداد یک میلیون و ۳۶۴ هزار و ۱۸۹ نفر موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

سلطانیان بیان داشت: همچنین از ابندای پاندمی کرونا تا کنون تعداد ۱۱ هزار و ۹۰ نفر آمار کل فوت‌شدگان قطعی و شش هزار و ۴۱۷ نفر فوت‌شدگان مشکوک کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان (به جز شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل) بوده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص آمار تعداد کل بهبود یافتگان نیز گفت: از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان ۱۳۰ هزار و ۲۴۸ نفر ترخیص شدگان کرونا مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه