سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افتتاح ۵ مرکز نیکوکاری توسط کمیته امداد در کردستان

به مناسبت دهه مبارک فجر پنج مرکز نیکوکاری به صورت همزمان در سطح استان کردستان به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) افتتاح شد.

 کمیته امداد خمینی(ره)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، رضا طوسی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح ۴۳۰ مرکز نیکوکاری سراسر کشور که به صورت هم زمان و به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: این مراکز به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح شده که پنج مرکز آن مربوط به استان کردستان بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان افزود: این مراکز شامل مرکز نیکوکاری بیت الرقیه در شهرستان بیجار، مراکز نیکوکاری کوثر و برکت در شهرستان مریوان، مرکز نیکوکاری شهید قاسم سلیمانی در شهرستان دیواندره و مرکز نیکوکاری تخصصی کارآفرینی شهید قاسم سلیمانی در سنندج بوده است.

وی اظهار کرد: هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری شناسایی نیازمندان و جذب کمک های خیران برای این افراد و همچنین واگذاری و سپردن امورات مربوط به مردم به خود مردم است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان ادامه داد: این مراکز توسط هیئت عامل شامل معتمدین و خیران اداره می شود و کمیته امداد نقش صدور مجوز، نظارت و راهبری را بر عهده دارد و از طریق این مراکز خیران بدون واسطه و به صورت مستقیم به نیازمندان شناسایی شده کمک می کنند.

طوسی یادآور شد: تاکنون  ۱۳۵  مرکز نیکوکاری در سطح استان کردستان ایجاد شده و خیران می توانند در قالب کمک های نقدی، غیرنقدی و خدمات درمانی، فرهنگی، اشتغال، مسکن و ... به نیازمندان کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه