سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سیاوش محمدی خبر داد:

حاکمیت جوی پایدار همراه با وزش بادهای جنوبی در اردبیل

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: آسمانی صاف همراه با وزش بادهای جنوبی تا ظهر فردا در غالب مناطقی از استان پیش بینی می شود.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سیاوش محمدی ، مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی، همچنان تا ظهر فردا (چهارشنبه ۶ بهمن) آسمان استان صاف بوده و در مناطقی از استان وزش باد جنوبی (در جاده های مواصلاتی مناطق مرکزی همراه با کولاک برف) پیش بینی می شود.

او افزود: از عصر فردا با ورود سامانه سرد و بارشی جدید به منطقه، آسمان استان بتدریج ابری شده و از فردا شب بارش از جنوب استان اردبیل آغاز شده و در روز پنجشنبه (۷ بهمن) در سطح استان گسترش می یابد.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل می گوید: از روز پنجشنبه با توجه به نفوذ هوای سرد و کاهش دما، بارش در بیشتر مناطق استان اردبیل بصورت برف خواهد بود.

محمدی گفت: پیرو هشدارهای هواشناسی در برخی مناطق میزان بارش قابل توجه بوده که با مخاطراتی همچون کولاک برف و کاهش دید در جاده های روستایی و کوهستانی همراه خواهد بود.

به گفته او اوج بارش ها از صبح پنجشنبه تا ظهر جمعه بوده اما بصورت پراکنده تا عصر جمعه در مناطق کوهستانی بویژه جنوب استان اردبیل احتمال می رود.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل افزود: از روز شنبه هفته آینده بتدریج آسمان استان صاف شده اما هوای سرد توام با یخبندان همچنان در استان تداوم دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه