سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

کاظم عبادالله عموقین خبر داد:

راه اندازی ۱۱۵ هکتار شهرک گلخانه ای در استان اردبیل

مدیر شرکت شهرک‌های گلخانه‌ای سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: ۱۱۵ هکتار شهرک گلخانه‌ای در این استان با هدف رونق تولید و اشتغال راه اندازی می‌شود.

شهرک گلخانه ای

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، کاظم عبادالله عموقین، مدیر شرکت شهرک‌های گلخانه‌ای سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: علاوه بر این ۲۴۰ هکتار شهرک گلخانه‌ای هم در دست احداث است که تا سال آینده بخشی از این طرح به بهره بر داری خواهد رسید.

او به عنوان پایلوت گلخانه‌های کشور انتخاب شده است، گفت: استان اردبیل در بخش جذب تسهیلات ویژه رتبه اول کشوری را دارد.

مدیر شرکت شهرک‌های گلخانه‌ای سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۶۰۰ هکتاری شهرک گلخانه‌ای پارس آبادمغان اشاره کرد و گفت: ۵۷۰ هکتار از این میزان به بخش خصوصی واگذار شده و ۴۸ سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی اعم از بومی و غیربومی فعالیت خود را در آن آغاز کرده اند.

عموقین گفت: ۳۲ نفر از این سرمایه‌گذاران بومی و مابقی غیربومی هستند که برای هر سرمایه‌گذار ۱۰ تا ۲۰ هکتار زمین برای کشت گلخانه‌ای  واگذارشده است.

او گفت: تامین گاز به میزان ۲۰ هزار متر مکعب در ساعت و اقدام جهت احداث ایستگاه TBS  شهرک گلخانه‌ای مغان با اعتبار بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال از محل ظرفیت‌های استانی و پیگیری تامین ۲۵۰ هزار مترمکعب گاز مورد نیاز شهرک‌های گلخانه‌ای مغان و خداآفرین و اخذ موافقت اولیه انجام شده است.

مدیر شرکت شهرک‌های گلخانه‌ای سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در شهرک‌های گلخانه‌ای اردبیل خبر داد و گفت:در سال‌های اخیر توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای مورد توجه قرار گرفته و استان اردبیل در در توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای رتبه چهارم را در کشور د ارد.

عموقین افزود: در سال‌های اخیر ۲۸۰ هکتار شهرک گلخانه‌ای در استان ایجاد اندازی شده و هم‌اکنون هم ۱۰ شهرک گلخانه‌ای در استان متشکل از هشت شهرک دولتی و ۲ شهرک خصوصی در حال تولید محصولات متنوع است.

او بیان کرد سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد تومانی دولت را در تأمین زیرساخت‌ها یادآور شد و گفت: علاوه بر تامین زیر ساخت های لازم ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز به متقاضیان پرداخت شده است.

مدیر شرکت شهرک‌های گلخانه‌ای سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات گلخانه‌ای در حال اجرا است که عمده آن در منطقه مغان سرمایه گذرای شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه