سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

رئیس کل دادگستری مازندران:

مسئولان امر نسبت به حفظ حقوق بیت المال، اجرای درست قوانین و پیشگیری از تصرف اراضی ملی اهتمام ویژه داشته باشند

رئیس کل دادگستری مازندران در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با بیان اینکه وجب به وجب اراضی مازندران متعلق به همه مردم و بسیار ذیقیمت و با ارزش است بر اهتمام ویژه مسئولان امر نسبت به اجرای درست قوانین و پیشگیری از هرگونه تصرف اراضی و دولتی تأکید کرد.

محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق اکبری اظهار داشت: متأسفانه تمایل سیری ناپذیری برای تصرف اراضی با ارزش استان وجود دارد و باید دفاع قدرتمندی نسبت به هجوم افراد منفعت طلب در متولیان امر وجود داشته باشد و همه ما باید در هر مسئولیتی هستیم اعم از بدنه قضایی استان، نهادهای نظارتی، جهادکشاورزی، کمیسون ماده ۵، کمیسیون ماده ۹۹، کمیسیون ماده ۱۰۰ و ماده یک قانون حفظ کاربری باید به درستی با اجرای دقیق و به موقع قوانین و اجرای قاطعانه احکام، مانع از این دخل و تصرف های غیرقانونی شویم.

وی صیانت و حفاظت از اراضی ملی را قدم اول حفظ بیت المال بر شمرد و ادامه داد: قدم دوم در این مسیر برخورد قاطعانه با کسانی است که با نفوذ و انواع رانت وارد می شوند و باید برخورد با این افراد بهنگام و بازدارنده باشد تا دیگر متصرفان در هیچ نقطه از استان، جرأت تصرف و تغییر کاربری نداشته باشند.

رئیس کل دادگستری مازندران نقش پیشگیری را بسیار مهم دانست و خاطرنشان ساخت: چرا باید بناهای مجلل ساخته شوند و سپس درصدد تخریب آن برآییم مردم به این موضوعات اعتراض دارند و کاملاً درست است چرا که هیچ بنایی یک شبه ساخته نمی شود و در زمان ساخت، گشت ها، نهادهای نظارتی و دستگاههای مسئول چرا اقدامی نکردند همه ما می دانیم پیشگیری بهتر از درمان است بهتر است با اجرای درست قوانین، افزایش نظارت ها، کارشناسی های درست و اجرای به موقع احکام مانع از این دست اندازی ها شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه