سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

معاون اداره کل منابع طبیع مازندران - نوشهر:

نصب نشانه های ارتفاعی در نوار ساحلی بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر گفت: برای مشخص شدن مرز میان نوار ساحلی و اراضی اشخاص در غرب مازندران با نشانه های ارتفاعی (بنچ مارک) به بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

اراضی ساحل غرب مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، بهروز بائی لاشکی ‌با اعلام این خبر اظهار داشت: طول نوار ساحلی غرب مازندران ۱۳۷ کیلومتر است که با توجه به ارزش بالای این اراضی برای مشخص شدن مرز نوار ساحلی بالغ بر چهار هزار عدد نشانه های ارتفاعی می بایست نصب شود.

وی با اشاره به اتمام کاداستر اراضی ساحلی در غرب مازندران، ادامه داد: ضرورت دارد این اقدام برای جلوگیری از تجاوزات احتمالی در حریم ۶۰ متری دریا صورت گیرد.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر گفت: با همکاری اداره کل ثبت و اسناد مازندران از ۱۳۷ کیلومتر نوار ساحلی با مساعدت مردم و سایر دستگاه های اجرایی و قضایی از سال ۹۵ تاکنون  ۱۰۶ کیلومتر آن آزاد سازی و در دسترس عموم قرار گرفت.

وی تصریح کرد: مابقی این اراضی مربوط به اشخاص حقوقی، نهادهای نظامی و انتظامی و افرادی که در این اراضی احداث بنا کردند می باشد که پرونده های آنان در محاکم قضایی مطرح است.

این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: برای ایجاد فرهنگ آزادسازی ساحلی، نخستین دستگاه دولتی مجتمع رفاهی سازمان برنامه و بودجه کشور در ساحل روستای علی آباد عسگرخان نوشهر بود که ۳۳ هزار مترمربع از این اراضی آزاد و قابل دسترس مردم شد.

بائی لاشکی افزود: طبق ماده ۱۱ قانون اراضی مستحدث ساحلی صریحاًً به منابع طبیعی تکلیف شده است که به محض مشاهده تصرف اراضی ساحلی می تواند نسبت به رفع تصرف آن اقدام کند.

وی عنوان داشت: اراضی ساحلی در سالهای گذشته توسط مردم بیشتر به صورت سهوی مورد تصرف قرار گرفت که با سنگهای اوِرلب در سمت ساحل برای جلوگیری از پیشروی آب دریا، به مرور زمان این فضا مسدود شد.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر بیان داشت: از ۸۲۰ هکتار حریم اراضی ۶۰ متری دریا در غرب برای بالغ بر ۳۰۰ هکتار آن سند تک برگ به نام دولت جمهوری اسلامی و به نمایندگی از سازمان جنگلها اخذ شد که امیدواریم تا پایان سال برای مابقی این اراضی سند تک برگ گرفته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه