سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

علیرضا محمدی‌کرجی‌ران خبر داد؛

راه‌اندازی ۴ ایستگاه جزر و مدسنجی در بنادر هرمزگان

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از تعمیرات اساسی، بروز رسانی و راه اندازی ۴ ایستگاه جزر و مدسنجی در بنادر شهید رجایی، بندر لنگه، کیش و شهید ذاکری قشم خبرداد.

ایستگاه جزر و مد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علیرضا محمدی‌کرجی‌ران مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان هدف از نصب و راه اندازی این ۴ ایستگاه‌ را پایش نوسانات تراز سطح آب و امکان تحلیل داده‌های جزر و مدسنجی و بهرگیری از  آن در عملیات دریایی و بندری و همچنین استفاده در مطالعات دریایی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه داشتن اطلاعات تغییرات تراز دریا لازمه پیش بینی دقیق تر جزر و مد بوده  و این امر در پهلو دهی کشتی‌ها در بنادر و ساخت موج شکن ها و سایر سازه های دریایی نقش بسزایی ایفا می کند، بیان داشت: ایستگاه‌های مذکور دارای یک سنجنده مکانیکی  و یک سنجنده راداری است  که وظیفه آن خواندن اطلاعات سطح آب  در هر ۱۰ دقیقه یکبار بوده و اطلاعات احصا شده از طریق یک دستگاه داده نگار ذخیره و جمع‌آوری می‌شود.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی مجتمع بندری شهید رجایی از دیگر مزایای  برخورداری از اطلاعات جزر و مدسنجی به استفاده داده ها  در تمامی فعالیت‌های مرتبط با محیط دریا، همانند هیدروگرافی و محاسبات سطوح جزر و مدی برای استفاده در امور مهندسی سواحل و ایمنی دریانوردی و تعیین چارت دیتوم منطقه جانمایی نقاط کنترل ارتفاعی ایستگاه‌های پایش تراز سطح دریا به طور مستقیم اشاره کرد و افزود: خروجی اطلاعات ایستگاه‌ها به صورت فایل‌های اکسل شامل تاریخ، ساعت و میزان سطح آب،  استخراج و محاسبات لازم بر روی آن صورت انجام می‌گیرد.
محمدی‌کرجی‌ران از دیگر اقدامات انجام  شده برای ترازیابی و تصحیح دقیق اطلاعات جزرومدی به احداث سازه‌های مربوط به ۳۲ عدد بنچ مارک ماندگار در اطراف ایستگاه‌های مذکور اشاره کرد.
به گفته وی در حال حاضر برای رصد وضعیت ایستگاه‌های جزر و مدسنجی، بازدیدهای دوره‌ای دو ماهه، شش ماهه و یکساله در نظر گرفته شده که توسط کارشناسان متخصص شاغل در اداره مهندسی سواحل این اداره کل انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه