سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران:

۱۸۰ محتوای الکترونیکی و ۱۰ فیلم آموزشی برای سوادآموزان استان تولید کردیم

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی سوادآموزی استان گفت: ۱۸۰ محتوای الکترونیکی و ۱۰ فیلم آموزشی برای سوادآموزان استان تولید کردیم.

آموزش و پرورش مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، داوود تقی نیا در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی سوادآموزی استان اظهار داشت: تنها استان کشور هستیم که ۱۸۰ محتوای الکترونیکی برای سوادآموزان را در سامانه مازند محتوا بارگذاری کرده و ۱۰ فیلم آموزشی برای پخش از رسانه ملی در زمینه آموزش تلویزیونی سوادآموزان تولید کردیم.

وی ادامه داد: مازندران با نرخ باسوادی ۹۹.۱۵ درصدی، رتبه اول سوادآموزی را در سطح کشور دارا است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: جامعه هدف ما سنین ۱۰ تا ۴۹ سال را دربر می گیرد و بیشترین مخاطبین ما نیز بانوان هستند.

وی گفت: اکثر مخاطبین سوادآموزی از اقشار آسیب دیده و آسیب پذیر جامعه هستند که اگر آنها را درنیابیم ممکن است به قشر آسیب رسان تبدیل شوند و از این رو یکی از کارکردهای سوادآموزی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی احتمالی است.

تقی نیا دامنه اختلاف باسوادترین و کم سوادترین شهر استان را بسیار پایین دانست و افزود: دامنه اختلاف درصد نرخ سواد در باسوادترین و کم سوادترین شهر استان ۲.۱ درصد است و همچنین اختلاف باسوادی در زنان و مردان استان نیز ۰.۷ درصد و اختلاف سواد در روستا و شهرهای استان ۱.۹ درصد است که در تمام این شاخص ها بسیار بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به بارگذاری اطلاعات ۱۱ هزار بی سواد در سطح استان، عنوان داشت: برای شناسایی کامل بی سوادان استان نیاز به همکارای اداراتی از قبیل ثبت احوال، پست و... نیاز داریم و امیدواریم با همکاری همه نهادهای ذیربط بتوانیم به زودی جشن باسوادی را در استان بگیریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه