افزایش ۵ درصدی تولید برق در نیروگاه بندرعباس

سرپرست معاونت مهندسی و برنامه ریزی نیروگاه بندرعباس از افزایش ۵ درصدی تولید برق در این نیروگاه نسبت به زمان مشابه سال گذشته خبر داد.

نیروگاه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمدعقیل عامری سرپرست معاونت مهندسی و برنامه ریزی نیروگاه بندرعباس بیان داشت: انرژی تولیدی نیروگاه بندرعباس در هشت ماهه اول امسال از مرز سه میلیارد و هفتصد و بیست و شش میلیون و ششصد و هفتاد و پنج هزار کیلووات ساعت گذشت که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که رقمی بالغ بر سه میلیارد و پانصد و هشتاد و نه میلیون و پانصد و هیجده هزار کیلو وات بوده است، ۵ درصد افزایش تولید داشته است.
عامری با اشاره به مشارکت این نیروگاه در جذب بار راکتیو سلفی جنوب شرق کشور و تصحیح ولتاژ منطقه، عنوان کرد: از این میزان انرژی تولیدی حدود سه میلیارد و ۵۸۵میلیون و ۶۲۰ کیلووات ساعت سهم واحدهای بخار و حدود ۱۴۱ میلیون کیلووات سهم واحدهای گازی نیروگاه بوده است.
سرپرست معاونت مهندسی و برنامه ریزی نیروگاه بندرعباس در پایان افزود: نیروگاه بندرعباس با چهار واحد بخاری و دو واحد گازی با ظرفیت یک‌هزار و ۳۲۰ مگاوات به عنوان بزرگترین نیروگاه جنوب شرق کشور نقش بسزایی در پایداری شبکه برق سراسری و تامین برق استان دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه