English

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان خبر داد:

دستگیری ۱۷ نفر از مخلان نظم و امنیت عمومی در فلاورجان

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان از دستگیری ۱۷ نفر از عاملان برهم زننده نظم و امنیت عمومی و مخلان آسایش شهروندان طی عملیاتی ضربتی در نجف آباد خبر داد.

دستگیری مخلان نظم

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ ایرج کاکاوند با اشاره به دستگیری ۱۷ نفر از مخلان نظام و امنیت بیان داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان فلاورجان با انجام اقداماتی اطلاعاتی مطلع شدند تعدادی از مخلان نظم و آسایش عمومی و اراذل و اوباش در یک باغ جمع شده اند و با ایجاد سر وصدا و تیراندازی هوایی باعث سلب آسایش مردم شده اند که وارد عمل شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی های لازم گروهی از ماموران مجرب پلیس امنیت عمومی به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان ادامه داد: این افراد به سمت ماموران حمله ور شدند که پلیس نیز با انجام اقداماتی قانونی آنها را دستگیر کرد.

سرهنگ کاکاوند اظهار داشت: در این عملیات ۱۷ نفر از عاملان برهم زننده نظم وامنیت عمومی دستگیر و یک قبضه سلاح کلت کمری و ۱۴ فشنگ مربوطه ، تعداد۳۰ سلاح سرد و مشروبات الکی کشف و ۲۴ خودرو و ۲ موتورسیکلت از آنها توقیف شد.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: همه افراد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان تصریح کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و نیروی انتظامی در این خصوص با هیچ کس تعارف ندارد و با افرادی که به هر نوع قصد خدشه دار کردن امنیت مردم را داشته باشند به پشتوانه قوه قضائیه برخورد قاطع و قانونی می شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه