سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس اداره هدایت شغلی کمیته امداد مازندران:

بهره مندی ۱۲۳۹ نفر از مدد جویان از دوره های آموزش های فنی و حرفه ای

رئیس اداره هدایت شغلی کمیته امداد مازندران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲۳۹ نفر از مددجویان تحت حمایت در استان، از آموزشهای فنی و حرفه ای بهره‌مند شدند.

کمیته امداد مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، مهدی جعفری اظهار داشت: تعهد این نهاد در سال جاری برای ارائه آموزش های فنی و حرفه ای برای هفت هزار و ۵۰۰ نفر از مددجویان و فرزندان آنان در حوزه های توسعه آموزش های مهارت آموزی، کارآفرینی و حرفه آموزی دانش آموزان دبیرستانی بوده است که تاکنون این آموزش ها برای ۱۲۳۹ نفر مقدماتی و پایدارسازی به اتمام رسید و در حاضر نیز دوره های نیمه تمام دیگری در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه تلاش برای توانمندسازی از رویکردهایی است که کمیته امداد به آن توجه می کند، ادامه داد: ارائه خدمات آموزشی و آموزش های مهارت آموزی به مددجویان از برنامه های این نهاد در راستای نیل به اهداف خودکفایی نیازمندان است.

رئیس اداره هدایت شغلی کمیته امداد مازندران تصریح کرد: دوره های مهارت آموزی، پایدار سازی و توسعه، کارآفرینی، دوره های آموزشی حرفه آموزی دانش آموزان دبیرستانی با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان برای مددجویان برگزار شد.

وی بیان داشت: از اهداف ارائه این آموزشها و برگزاری دوره‌های استارتاپی را آماده سازی نیروی کار ماهر برای واحد های تولیدی وخدماتی وفراهم کردن بستر لازم برای ایجاد انگیزه در کار فرمایان و کار آفرینان برای بکار گیری مددجویان است.

جعفری با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از طریق آموزش های فنی و حرفه ای، اعطای تسهیلات طرحهای اشتغال از فعالیت های اصلی این نهاد است، گفت: طی شش ماهه نخست امسال برای۳۴۰ نفر از مددجویان نیز کار یابی صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه