سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

آبفای قم از طرح‌های تحقیقاتی تا رسیدن به مرحله تولید حمایت می‌کند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: از طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی که بر اساس نیازمندهای صنعت آبفا باشد تا رسیدن به مرحله تولید حمایت خواهد شد.

شرکت آبفای قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت آب و فاضلاب استان از پارک علم و فناوری قم بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت‌های این مرکز علمی و پژوهشی آشنا شدند.

علی جان صادق پور پس از بازدید در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری قم ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های این مرکز گفت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ظرفیت‌های علمی فراوانی در کشور داریم که می‌توانند ما را به بالاترین قله‌های پیشرفت در منطقه و جهان برسانند.

وی تشکیل پارک‌های علمی و فناوری را در کشور در همین راستا دانست و اظهار داشت: با رویکرد و سیاستی که نظام جمهوری اسلامی ایران برگزیده قطعاً با تکیه بر دانش بومی به موفقیت‌های چشمگیری دست خواهیم یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه زمانی ما در جنگ تحمیلی در تأمین کوچک‌ترین تجهیزات جنگی مشکل داشتیم، خاطرنشان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی و تکیه بر خودباوری به دستاوردهای عظیمی دست پیدا کردیم به گونه‌ای که دنیا به قدرت کشور اعتراف دارد.

وی با تأکید بر اینکه تکیه بر دانش بومی منجر به خوداتکایی می‌شود، یادآور شد: در همین راستا شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز بر اساس سیاست‌های وزارت نیرو بحث حمایت از تولیدات داخلی و توجه به بومی کردن دانش و فنّاوری‌های مورد نیاز را مورد توجه قرار داده است.

وی در همین زمینه بر ضرورت وجود ارتباط شرکت آب و فاضلاب با پارک علم و فناوری و مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و پژوهشی تأکید کرد و گفت: ارتباط دوسویه با شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشمندان نخبه می‌تواند ما را در تأمین بسیاری از نیازمندی‌ها خودکفا کند.

دکتر صادق پور به حمایت شرکت آب و فاضلاب از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با صنعت اشاره و تصریح کرد: ما از هر طرح تحقیقاتی که بر اساس نیازمندهای آبفا باشد تا مرحله رسیدن به نتیجه و بحث تولید حمایت مادی و معنوی خواهیم کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه