سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

شمس اللهی خبر داد: :

۵ موکب پایانه مرزی مهران گازدار شد

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از گازدار شدن ۵ موکب جدید در پایانه مرزی مهران به منظور خدمات دهی به زائران اربعین خبر داد و گفت: در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و خدمات دهی به زائرین عتبات عالیات، همه موکب‌های مستقر در این پایانه مرزی گازدار شدند.

شمس اللهی گاز ایلام

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، عباس شمس اللهی مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به اینکه برای گازدار شدن این موکب‌های جدید، ۶ کیلومتر شبکه توزیع اجرا و یک ایستگاه TBS نصب شده‌است، افزود: برای گازرسانی به موکب‌های پایانه مرزی مهران مبلغ ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت گاز استان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در شش ماهه اول سال  جاری بیش از ۷ هزارو ۵۰۰ متر شبکه توزیع گاز در سطح شهرستان مهران اجرا شده است، اظهار داشت: از این میزان شبکه اجرا شده، ۶ هزار متر آن برای گاز‌دار کردن موکب‌های مستقر در پایانه مرزی جهت خدمات رسانی به زائرین ابا عبدالله الحسین (ع) بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: مهران جزو شهرستان‌های سبز استان بوده و تمامی شهرها و روستاهای دارای قابلیت گازرسانی آن گازدار هستند و تنها روستای فاقد گاز در شهرستان، روستای بانروشان است که بدلیل بعد مسافت و سرانه پایین خانوار، طبق مقررات جاری شرکت ملّی گاز فاقد توجیه اقتصادی گازرسانی بود که با اخذ مجوزهای لازم، هم اکنون در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد و بزودی عملیات گازرسانی به آن‌ آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه در شش ماه اول سال جاری بیش از ۲۳۰ مورد علمک در نقاط شهری و روستایی مهران نصب شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۶۰ خانوار جدید در شهرستان مهران نیز از نعمت گاز طبیعی برخوردار شده و به جمع مشترکین گاز پیوستند.

 مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: مطابق برنامه تعمیرات پیشگیرانه و بازدید صورت گرفته از تجهیزات و تاُسیسات گازرسانی ناحیه مهران برای آمادگی زمستانی و شرایط بحران، تعداد ۴۵ مورد شیر پلی‌اتیلن مدفون، نمایان سازی و تعمیر گردیده است. 

شمس اللهی با بیان اینکه در نیمه اول سال جاری ۴ واحد صنعتی در شهرستان مهران گازدار شده است، اظهار داشت: اداره گاز شهرستان مهران هم اکنون دارای ۱۰ هزار مشترک گاز خانگی می‌باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه