سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق یزد اعلام کرد:

اجرای طرح روشنایی برخی معابر به طور مشارکتی در یزد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در پی اجرای طرح روشنایی در برخی معابر یزد، بیان کرد: خوشبختانه تعامل بسیار خوبی میان خادمین مردم در صنعت برق با شهرداری ها و دهیاری ها وجود دارد که بسیاری از درخواست های مردمی با همین تعامل دوجانبه قابل رسیدگی است.

روشنایی معابر

به گزارش خبرگزاری موج یزد، عبدالحمیدعباس شیاری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از تهیه طرح تامین روشنایی معابر میدان صنعت تا سید میرزا در محدوده امور برق سه و اجرای آن به صورت مشارکتی خبر داد.

به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد، عبدالحمیدعباس شیاری در دیدار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با مسئولین استان که برای برطرف کردن مشکلات روستاهای بخش مرکزی یزد در حسینیه بزرگ خویدک برگزار شده بود، افزود: طرح تامین روشنایی معابر میدان صنعت تا سید میرزا با نصب ۲۵ دستگاه چراغ و هزینه برآوردی ۲۵۰ میلیون تومان آماده اجرا است که به صورت مشارکتی انجام شود.

وی یادآور شد : در حال حاضر مسیر دهنو به ملاباشی از روشنایی یک طرفه برخودار است که با تبدیل شدن به بلوار طرح آن نیز قابل انجام خواهدشد.

این مسئول متذکر شد: تا حد زیادی از درخواست های روشنایی معابر که از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۱ به ثبت می رسد در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعامل بسیار خوبی میان خادمین مردم در صنعت برق با شهرداری ها و دهیاری ها وجود دارد که بسیاری از درخواست های مردمی با همین تعامل دوجانبه قابل رسیدگی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه