سرخط خبرها
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

در دیدار رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان ؛

تقدیر از اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان در تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه

در دیدار رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان روند کار فعالیت های "سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه" مورد بررسی و تقدیر قرار گرفت.

اتاق اصفهان و دانشگاه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با پیام نجفی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دیدار و از همکاری موثر بین اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تقدیر نمود.

در این نشست روند اقدامات انجام شده و برنامه های آتی در سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه و مدرسه کسب و کار مورد بررسی قرار گرفت. و حمایت مستمر از فعالیت های آتی سرای نوآوری مورد توافق طرفین قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در این دیدار ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد: همکاری های اتاق و دانشگاه در زمینه پیوند دادن دانشگاه و صنعت  موفقیت آمیز  و دارای چشم انداز روشن می باشد که قابلیت پیاده سازی در استان های دیگر را دارا می باشد..

پیام نجفی، اضافه کرد: اقدامات انجام شده از سوی "سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه" مفید و عملیاتی است.طرح پویش نیز در استان اصفهان با همکاری اتاق بازرگانی به عنوان یک فرهنگ در جامعه در حال شکل گیری است و این اقدام در دانشگاه نهادینه شده است.

وی بیان کرد: طرح پویش از ابتکارات سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان بوده و توانسته جایگاه خود را در بین صنایع و اساتید و دانشجویان پیدا کند. هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان،  در حوزه های مختلف صنعتی کار خود را به صورت های مختلف آغاز کرده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تصریح کرد: علاوه بر این در "سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه" در قالب ۱۷ دپارتمان فنی و تخصصی و با همکاری ۱۳۵ نفر از اعضای هیات علمی منتخب دانشگاهی اماده ارائه مشاوره تخصصی و صنعتی به بنگاه های اقتصادی هستند که می توان آن را از اقدامات موثر سرای نوآوری دانست. هم اکنون چهار رویداد تحت عناوین صنعتیار، مدرسه تابستانی مهارت محور، طراحی و ایده پردازی خلاقانه بسته بندی و ساخت محصولات از ضایعات سنگ با همکاری، اساتید دانشگاه، مراکز صنعتی و صاحبنظران صنایع در سرای نوآوری در حال برگزاری است که می توان آنها را از نشانه های همبستگی مناسب صنعت با مراکز علمی دانشگاهی برشمرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه