ثبت ۲۵ مورد فوتی کرونا در البرز

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته در البرز ۲۵ بیمار کرونایی دیگر جان باختند.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج البرز، محمد فتحی، رئیس ‌ دانشگاه علوم پزشکی البرز ، امروز در جمع اصحاب رسانه، گفت: از دیروز تا امروز ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴۵ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

فتحی ادامه داد: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۶۶ هزار و ۱۱۴  نفر است.

وی افزود: در حال حاضر  تعداد ۱۲۳۰ نفر در مراکز درمانی بستری هستند که از این تعداد، ابتلای ۶۹۷ نفر به بیماری کووید ۱۹ ، تا این تاریخ قطعی شده است. 

این مقام مسؤول تصریح کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۵۶۱۹ نفر رسیده است.

رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵۹ هزار و ۲۵۳ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه