سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

قاسمعلی خدابنده:

اعلام زمان و مکان واکسیناسیون برای۱۳۰ هزار معلم و پرسنل آموزش و پرورش خراسان رضوی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: افرادی که تا کنون موفق به دریافت واکسن نشده اند، یا تمایلی به استفاده از واکسن ندارند و یا خود و اعضای خانواده‌شان درگیر بیماری هستند که برای کسب آمادگی دریافت واکسن نیازمند گذر زمانند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: تزریق دُز دوم واکسن کرونا برای فرهنگیان این استان آغاز شده است.

خدابنده در ادامه این خبر اضافه کرد: تا کنون بیش از ۷۵ هزار نفر از معلمان خراسان رضوی دُز اول واکسن را دریافت کرده‌اند که برای دریافت دُز دوم به آنان با ارسال پیامک اطلاع رسانی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین ادامه داد: در این دوره تنها ۲پایگاه ویژه واکسیناسیون فرهنگیان در مشهد فعال است و معلمان و فرهنگیان می‌توانند برای دریافت دز دوم واکسن به پایگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی در شهر مشهد و شهر‌های دیگر استان مراجعه و با ارائه کد ملی واکسن دریافت کنند.

 وی همچنین تاکید کرد: الزام و اجباری برای واکسیناسیون همکاران فرهنگی وجود ندارد و اعلام زمان و مکان دریافت واکسن به تمامی۱۳۰ هزار معلم و پرسنل آموزش و پرورش استان انجام شده است

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: افرادی که تا کنون موفق به دریافت واکسن نشده اند، یا تمایلی به استفاده از واکسن ندارند و یا خود و اعضای خانواده‌شان درگیر بیماری هستند که برای کسب آمادگی دریافت واکسن نیازمند گذر زمانند و یا بر اساس شرایط سنی، واکسن را از طریق دیگری دریافت کرده‌اند.

 خدابنده در خاتمه خاطر نشان کرد: تنوع و تعدد واکسن در پایگاه‌های واکسیناسیون معلمان کاملا تابع تنوع و تعدد اعلامی از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کروناست بنابراین هرگونه تغییر در این بخش ناشی از تغییرات موجودی واکسن در کشور و سهمیه استان خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه