سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس

طی شبانه روز گذشته رخ داد؛

شناسایی ۲۲۶۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در اصفهان / ۲۲۹ بیمار بدحال

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بستری شدن ۲۲۶۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

بیمار کرونایی

آرش نجیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، گفت: در شبانه روزگذشته تعداد شش  هزار و ۱۰ نفر مشکوک به ویروس کرونا برای انجام تست به مراکز درمانی مراجعه کردند که تست ۲۲۶۲ نفر آنها مثبت به ویروس کرونا بوده است.

وی اضافه کرد: از این تعداد بیمار جدید کرونایی شناسایی شده ۵۰۱ نفر با علائم بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی تعداد ۵۴۵ بیمار مبتلا به کرونا با بهبودی کامل از بیمارستان ها ترخیص شدند و لازم است تا دوران قرنطینه را در منزل سپری کنند.

آرش نجیمی در خصوص آمار مبتلایان کرونا در استان توضیح داد: در حال حاضر سه هزار و ۶۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند که متاسفانه از این تعداد ۲۲۹ بیمار بدحال و در بخش مراقبت‌های ویژه  و آی سیو ها تحت مراقبت و نگهداری هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با آمار مرگ و میر کرونا گفت: طی شبانه روز گذشته تعداد ۴۵ بیمار مشکوک به کرونا جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۲۹ نفر مثبت به کرونا اعلام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه