سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کرونا دست بردار مازندران نیست:

فوت ۳۶ مازندرانی دیگر بر اثر کرونای دلتا

در شبانه‌روز گذشته شمار بیماران بستری در مراکز درمانی مازندران به ۳ هزار و ۴۳۱ نفر رسید و ۳۶ مازندرانی بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند.

بحران کرونا در مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، ۵۴۴ بیمار تازه مبتلا به کرونا امروز در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بستری شدند و ۳۶ بیمار نیز در این مدت جان خود را از دست داده اند.

مرگ ۳۲ کرونایی در حوزه مازندران

دکتر سید عباس موسوی با اشاره به جان باختن ۳۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، حضور نیافتن در تجمع‌ها و مهمانی ها، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از سفر‌های غیرضروری و بهداشت دست تأکید کرد.

وی ادامه  داد: ۴۱۳ بیمار جدید مشکوک به کووید۱۹ شبانه روز گذشته در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری و در این مدت ۴۴۲ نفر از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۲ هزار و ۳۱۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ اکنون در بیمارستان‌های زیر مجموعه این دانشگاه بستری هستند.

وی افزود: ۳۷۰ بیمار با علائم تنفسی حاد در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های مازندران بستری هستند.

 

فوت ۴ بیمار کرونایی در بابل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز اظهار داشت: 131 بیمار جدید مبتلا به کووید19 طی 24 ساعت گذشته در بیمارستان‌های بابل بستری شدند و 133 بیمار هم با بهبودی نسبی ترخیص شدند.

وی بیان داشت: در حال حاضر 1114 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى و 58 نفر هم با حال بد در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

دکتر فرزاد جلالی با اشاره به جان باختن 4 بابلی بر اثر کرونا در این شهرستان به شهروندان توصیه کرد: با رعایت اصول بهداشتی برای کاهش روند این بیماری تلاش کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه