سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

عباس جنگی مرنی خبر داد:

تولید بیش از ۲۱ گیگاوات برق در نیروگاه برق آبی مغان

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل گفت: بیش از ۲۱ گیگاوات برق در نیروگاه برق آبی مغان استان اردبیل در چهار ماه نخست امسال تولید شد.

تولید برق اردبیل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، عباس جنگی مرنی ، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل گفت: به دنبال وقوع گرمای زودرس در فصل بهار سال جاری و به تبع آن افزایش مصرف برق در کشور، نیروگاه برق آبی مغان در استان اردبیل در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۱ گیگاوات تولید برق داشته است.

وی افزود: علی رغم افت قابل توجه نزولات جوی و وقوع خشکسالی در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل و محدودیت در بهره برداری کامل از نیروگاه های برق آبی، نیروگاه برق آبی مغان با تلاش و همت همکاران توانست در تولید برق و تزریق آن به شبکه اصلی برق کشور نقش خود را ایفا نماید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل بیان کرد: نیروگاه برق آبی مغان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ به عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها»، با عزم راسخ کارکنان نیروگاه برق آبی مغان، با رفع موانع و با ایجاد ساز و کارهای مناسب، برای تولید حداکثری برق با توجه به محدودیت آب تلاش شده است و با ظرفیت عملی خود در شرایط محیطی فصل، میزان بیش از ۲۱ میلیون کیلووات به شبکه سراسری، برق تزریق کرد.

جنگی مرنی اظهار داشت: در حالی که سیستم هوشمند DCS نیروگاه  دچار مشکل فنی گردیده و واحد یک نیروگاه از مدار خارج شده بود با تلاش متخصصان برق و با استفاده از قابلیت ها و تجهیزات سایر نیروگاههای برق آبی کشور، راه اندازی واحد شماره یک نیروگاه برق آبی مغان با ایجاد تمهیدات فنی و مانع زدایی ها انجام گرفت تا تولید برق از این نیروگاه بدون وقفه عملی شود و نیروگاه برق آبی مغان در تامین بخشی از برق استان اردبیل نقش خود را ایفا نماید.

وی اظهار کرد: با وجود گرفتگی اینتیک ورودی نیروگاه برق آبی مغان، با کار و تلاش شبانه روزی و با استفاده از امکانات و ماشین آلات سنگین نسبت با ایجاد دایک خاکی و قطع آب ورودی به سازه آبگیر نیروگاه اقدام شد و در کمترین زمان ممکن، آشغالگیر به حالت اولیه برگشت و پس از آب اندازی مجدد به پاور تونل نیروگاه، تولید برق از این نیروگاه شروع شد و به شبکه برق سراسری، برق تولیدی تزریق گردید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل در پایان اظهار امیدواری کرد: تلاش ها برای افزایش سطح توان تولیدی در این نیروگاه ادامه دارد.

گفتنی است نیروگاه برق آبی مغان در داخل شبکه آبیاری و زهکشی مغان با  ظرفیت نامی  ۱۳ مگاوات ساعت در دو واحد نیروگاهی احداث شده است و در حال بهره برداری می باشد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه