سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

حجت الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل نیا تاکید کرد؛

مواظب سوءاستفاده دشمن از مطالبات به حق مردم باشیم

امام جمعه بندرلنگه گفت: باید مواظب سوءاستفاده دشمن از مطالبات به حق مردم باشیم، مسئولان و مردم در این زمینه وظیفه سنگینی برعهده دارند.

امام جمعه بندرلنگه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل نیا امام جمعه بندرلنگه، در خطبه دوم نماز عید سعید قربان به پیام مهم مقام معظم رهبری به مناسبت ایام مناسک حج ابراهیمی اشاره کرد و یاد آورد شد: معظم له فرمودند هر چند امسال توفیق انجام مناسک حج برای مسلمانان فراهم نشد، اما رمز و رازهای حج قابل پیگیری و پیاده شدن است.

وی با بیان اینکه مقابله با استکبار یکی از آن ها است، تشریح کرد: فلسطین مغضوب ما را به یاری می طلبد، یمن مظلوم و خون آلود دل های ما را به درد می آورد و مسائل افغانستان همه مارا نگران کرده است.

امام جمعه بندرلنگه در روزهای پایانی دولت دوازدهم عملکرد آن را ناموفق ارزیابی کرد و گفت: کمبود شدید مایحتاج ضروری مردم مانند مرغ، روغن و مصالح ساختمانی و همچنین نا کارآمدی اقدامات دولت در ارائه خدمات از قبیل قطعی های مکرر برق و چالش های آب در اقسا نقاط کشور، از دیگر کاستی ها دولت دوزادهم بوده است که تاریخ عملکرد آن هارا قضاوت خواهد کرد.

حجت الاسلام اسماعیل نیا یاد آور شد: مردم برای استقرار دولت انقلابی، جهادی و مردمی لحظه شماره می کنند و منتظر انتخاب مدیران جهادی جدی در مبارزه با فساد هستند و هرگز اجازه اعمال نفوذ افراد و جریانات زالو صفت در تحمیل مسئولان ناتوان به دولت مردمی را نخواهد داد.

وی در پایان افزود: در روز های گذشته شاهد شیطنت رسانه های معاند در بزرگنمایی مشکلات بی آبی در خوزستان یا سیل بخشی از استان کرمان بودیم، حال که مردم شاهد خسارات هنگفت و بی تدبیری در کشورهای غربی در راستای سیل بی سابقه چند وقت اخیر در این مناطق بودند.

امام جمعه بندر لنگه گفت: مردم دنیا از دروغ گویی بوق های تبلیغاتی غرب آگاه شده اند و دیگر فریب آن ها را نخواهند خورد، باید مواظب سوءاستفاده دشمن از مطالبات به حق مردم باشیم، مسئولان و مردم در این زمینه وظیفه سنگینی برعهده دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه