سرخط خبرها
  • ماموریت یگان‌های ویژه در مرزها تا پایان ‌اربعین ادامه خواهد داشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ۶۰ درصد بازنشستگان آموزش و پرورش درخواست استمرار خدمت دارند
  • نوجوانان کشتی فرنگی ایران، سوم جهان شدند
  • ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو بدون نیاز به واریز وجه آغاز شد
  • اعزام ۳۰۰ نوجوان زیارت‌اولی هرمزگان به کربلای معلی در قالب طرح (تا اوج)
  • تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی
  • درمان بیش از ۹ هزار مورد گرمازدگی
  • ثبت بیش از ۶۰۰ هزار خدمت سلامت به زائران اربعین
  • فرماندار مهران: شایعه تکمیل ظرفیت خودروگاه‌های اربعین کذب است
  • وزیر ارتباطات: کیفیت خدمات ارتباطی اربعین در مرز مهران ارتقا یافته است
  • قاتلین ۲ بسیجی دلاور در مشهد دستگیر شدند
  • تغییر زمان برگزاری سه آزمون پزشکی
  • عارف: رسانه‌ای کردن اختلافات پذیرفتنی نیست
  • وزیر بهداشت ۴ مرکز اهدای خون را افتتاح کرد
  • دیسکو کافه‌های نابهنجار همچنان فعال هستند
  • عضو کمیسیون برنامه مجلس: دولت بنزین را با راهکارهایی غیر از گران کردن مدیریت کند
  • انهدام باند سارقان حرفه‌ای در بهارستان

محمدحسن درخشان:

افزایش ۲۵ درصدی نمونه‌های مثبت کرونا در خراسان رضوی

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: هم اکنون ۴۰ مرکز فعال منتخب کرونا در حوزه تحت پوشش این دانشگاه فعال است که ۲۲ عدد از این تعداد در شهر مشهد و ۱۸ مرکز دیگر در شهر‌شتانهای خراسان رضوی می باشد.

کرونا در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمدحسن درخشان مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: هم اکنون ۴۰ مرکز فعال منتخب کرونا در خراسان رضوی در حوزه تحت پوشش این دانشگاه فعال است که ۲۲ عدد از این تعداد در شهر مشهد و ۱۸ مرکز دیگر در شهر‌های فریمان، سرخس، کلات، طرقبه‌شاندیز، گلبهار، چناران، قوچان، درگز، باخرز، تایباد، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن است.

محمدحسن درخشان همچنین افزود: این مراکز ویژه خدمات سرپایی بیماران مشکوک به کرونا از ابتدای شیوع ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه‌اندازی شده و برای ارائه خدمات سطح یک به بیماران سندرم حاد تنفسی و مشکوک به کووید ۱۹ همچنان فعال است.

مدیر شبکه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در شرایط کنونی با شیوع ویروس دلتای هندی با افزایش آمار مراجعه و افزایش تست‌های پی. سی. آر و رپید تست‌ها مواجه هستیم و روزانه ۲ هزار نفر برای نمونه‌گیری به مراکز منتخب کرونا مراجعه می‌کنند.

وی همچنین گفت: جواب حدود ۳۰ درصد از این تعداد مراجعه کننده مثبت است و به نسبت دو هفته قبل افزایش ۲۵ درصدی نمونه‌ها و مثبت‌ها را شاهد هستیم.

درخشان  در خاتمه تذکر داد و افزود: در ایام موج پنجم کرونا از مردم می‌خواهیم که هشدار‌ها را بیش از پیش جدی بگیرند تا گرفتار این ویروس منحوس نشوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه