سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اکبر بهنام جو خبر داد:

تولید ۸۵۰ هزار تن سیب زمینی در استان اردبیل

استاندار اردبیل گفت: کارشناسان بخش کشاورزی برای سال جاری برداشت ۸۵۰ هزار تن سیب زمینی را از مزارع دشت اردبیل پیش بینی کرده اند.

برداشت سیب زمینی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنام جو ، استاندار اردبیل در جریان بازدید از سردخانه های سیب زمینی اردبیل گفت: با توجه به اینکه تا یک ماه دیگر برداشت سیب زمینی از مزارع استان آغاز می شود، بعد از سپری شدن ماه های فروش عادی از پاییز تمامی سرد خانه ها برای انبار سیب زمینی آماده خواهند شد.

وی با بیان اینکه به ظرفیت سردخانه های سیب زمینی اردبیل به حدود۳۰۰ هزار تن افزوده می شود افزود: امسال به ظرفیت سردخانه های استان و انبارهای نگهداری سیب زمینی افزوده می شود تا جلوی ارزان فروشی و فاسد شدن این محصول استراتژیک گرفته شود.

استاندار اردبیل در جریان بازدید از احداث یکی از سردخانه های اردبیل اظهار کرد: ظرفیت سردخانه های استان اردبیل در گذشته ۱۲۰هزار تن بود که در جهت کمک به کشاورزان در امر انبار سیب زمینی از اول سالجاری۳۵ هزار تن دیگر به مجموعه سردخانه ها اضافه شده است.

بهنام جو به احداث سردخانه های جدید در سطح استان اشاره کرد و گفت: یکی از این سردخانه ها که در حاشیه شهر اردبیل در حال احداث است سردخانه زربار بوده که با ظرفیت۳ هزار تن تا پایان زمان برداشت سیب زمینی تکمیل می شود.

وی از کمک ۱۰۰میلیارد تومانی به سردخانه دارها و احداث سردخانه های جدید در استان خبر داد و افزود: این اعتبار در امر احداث و سرمایه گردش بوده تا مشکلات نگهداری از سیب زمینی و جلوگیری از ضایعات آن در استان رفع شود.

استاندار اردبیل بیان کرد: صادرات هم بخش مهمی از کار است که کمک می شود کشاورزان در فصل مناسب این کار را انجام دهند و در کنار آن ظرفیت صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان ۹۰ هزار تن بود که امسال مجوز ۱۲۵ هزار تن نیز صادر شده است.

بهنام جو با بیان اینکه بیشتر کشورهای حاشیه خلیج فارس متقاضی سیب زمینی برداشت شده از دشت اردبیل هستند، ابزار امیدواری کرد: با توسعه و گسترش زیرساخت های صادرات می توان در امر نگهداری و بسته بندی این محصول نسبت به گذشته موفق تر  عمل کرد و تخم امید را در دل کشاورزان زحمتکش کاشت.

وی ادامه داد : با توجه به ایجاد طرح های بزرگ صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی و احداث سردخانه های بزرگ و کوچک در استان ، چشم انداز روشنی برای بخش کشاورزی و رونق این صنعت شاهد خواهیم بود.

در این بازدید معاون اقتصادی استاندار، رییس سازمان جهاد کشاورزی، رییس سازمان صمت و مدیرکل تعاون، کار  و رفاه اجتماعی استاندار اردبیل را همراهی می کردند و قرار شد تسهیلات سرمایه در گردش برای این مجموعه ها در نظر بگیرند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه