سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد:

بهره مندی ۴۳ هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی در گلپایگان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از بهره مندی ۴۳هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی در گلپایگان خبر داد.

سید مصطفی علوی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید مصطفی علوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره گاز شهرستان گلپایگان گفت: در حال حاضر حدود ۴۰ هزار مشترک خانگی و ۳ هزار مشترک در بخش صنعتی و عمومی در شهرستان گلپایگان از نعمت گاز بهره مند هستند.

وی افزود: در حال حاضر با اجرای ۹۸۴کیلومتر شبکه، نصب ۲۵هزار و ۵۴۳ انشعاب، حدود ۴۳هزار مشترک در سطح این شهرستان از نعمت گاز طبیعی بهره مندند.

سید مصطفی علوی ، با بیان این که در استان اصفهان تمام شهرستان ها و حتی روستاهای دارای شرایط از نعمت گاز برخوردار هستند، تصریح کرد: هم اکنون در شهرستان فریدونشهر تعداد معدودی روستا وجود دارد که گازرسانی به این مناطق در دست اجرا قرار گرفته که مطابق با برنامه پیش خواهد رفت.

وی، افزود: در سال جاری در قالب مصوبه شورای اقتصاد، تلاش داریم که بر اساس برنامه به واحدهای صنعتی باقیمانده نیز گازرسانی انجام شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با بیان این که در سال گذشته با بهره برداری و توسعه شبکه در بخش های مختلف، بیش از ۱۳ میلیون متر مکعب گازرسانی در سطح استان اصفهان انجام گرفت است که این توسعه در  واحدهای صنعتی و مرغداری ها و گاوداری های پراکنده سطح استان در قالب بند( ق) انجام شده است.

علوی، با اشاره به اینکه، درحال حاضر به طور متوسط روزانه  حدود۶۰ میلیون متر مکعب گاز طبیعی در سطح استان به مصرف می رسد و این میزان در فصل زمستان بالاتر می رود گفت: این میزان در واقع نقطه تعادل مصرف گاز در استان اصفهان است، که در صورت حفظ این رقم در فصول سرد سال، برای تامین پایدار گاز طبیعی مشکلی نخواهیم داشت.

وی، تاکید کرد: درسال جاری تمامی ادارات ملزم به رعایت الگوی مصرف بهینه گازهستند و  اجرای این مهم را باید با نصب سیستم هوشمند و سایر اقدامات اجرایی نمایند.

مدیرعامل شرکت گازاستان اصفهان،خاطر نشان ساخت: با توجه به وسعت و پراکندگی شبکه گاز درسطح استان، امسال به گونه ای برنامه ریزی گردیده که در فصل گرم سال، اقدامات لازم برای گازرسانی مستمر انجام شود تا در فصل زمستان، خدمات گازرسانی بدون محدودیت قطع گاز صورت پذیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه