سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران:

بهره‌مندی بیش از ۷۷۰۰ مددجو از خدمات آموزش خانواده

معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران گفت: هفت هزار و ۷۹۰ مددجو از خدمات آگاه سازی و آموزش خانواده بهره مند شدند.

خدمات غیر حضوری کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، میثم معافی با بیان اینکه ارائه خدمات فرهنگی به مددجویان با هدف تحکیم بنیان خانواده و تعمیق باورهای دینی ارائه می‌شود، اظهار داشت: این آموزش ها برای سالمندان، دانشجویان، زوج های جوان، مستعدان اشتغال، دختران و پسران بازمانده از تحصیل، دختران و پسران مستعد ازدواج، زنان سرپرست خانوار، کودکان چهار تا هفت سال و... برگزار شد.

وی ادامه داد: از مجموع هفت هزار و ۷۹۰ مددجوی آموزش دیده ۶ هزار و ۷۶۴ مددجو زن و هزار و ۲۶ مددجو مرد بوده اند و همچنین هزار و ۳۱۳ مددجو در مناطق محروم ساکن هستند.

معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران تصریح کرد: این آموزش ها به مددجویان ساکن در مناطق ویژه اجتماعی نیز ارائه شده است.

وی به برگزاری دوره آموزشی برای۸۸۰ نفر از همسران جوان تحت حمایت اشاره و بیان داشت: افزایش سطح شناخت زوجین نسبت به زندگی مشترک و تقویت روحیه همزیستی، کسب آگاهی لازم در خصوص حقوق و تکالیف متقابل زوجین از منظر آموزه های دینی، شناخت احکام اولیه خانواده، آشنایی با اصول و مهارت‌های زندگی لازمه زندگی مشترک از اهداف این دوره‌های آموزشی بوده است.

معافی گفت: این آموزش ها به صورت چهره به چهره با رعایت کامل مقررات بهداشتی به مددجویان ارائه شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه