سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مهدی قلیان اول:

۱۸ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز و قرمز تیره کرونایی قرار دارند

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: روند افزایشی مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی همگام با موج چهارم رو به افزایش است و شهرستانهای قوچان، سبزوار و گناباد در وضعیت قرمز تیره قرار دارند و با اوجگیری تعداد بستری شدگان رو به رو هستیم.

وضعیت قرمز کرونا در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مهدی قلیان اول معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون وضعیت کرونایی در ۱۸ شهرستان خراسان رضوی قرمز است که از این تعداد سه شهرستان به رنگ قرمز تیره درآمده‌اند، مشهد و ۱۴ شهرستان دیگر خراسان رضوی هم در وضعیت قرمز کرونایی به سر می برند.

مهدی قلیان اول امروز اعلام کرد: بر اساس اعلام نرم افزار ماسک شهرستانهای قوچان، سبزوار و گناباد در وضعیت قرمز تیره قرار دارند و با اوجگیری تعداد بستری شدگان کرونا رو به رو هستند.

وی همچنین افزود: هم اکنون ۶ شهرستان تایباد، خواف، رشتخوار، زاوه ، فریمان و صالح آباد  خراسان رضوی در وضعیت زرد و ۹ شهرستان سرخس، باخرز، جغتای، فیروزه، داورزن، چناران، خلیل آباد، کوهسرخ و خوشاب در وضعیت نارنجی از لحاظ شیوع کرونا قرار دارند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به روند افزایشی مبتلایان به کووید ۱۹ در خراسان رضوی همگام با موج چهارم شیوع ویروس کرونا افزود: تعداد بستری های روزانه در خراسان رضوی هم اکنون به ۳۴۱ نفر افزایش یافته است و این در حالی است که این تعداد در ابتدای فروردین ماه ۱۳۰ نفر بوده است. و تعداد مراجعان به بخشهای سرپایی با علایم مشکوک کرونا در مراکز منتخب کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سه هزار و ۲۰۰ نفر در روز می باشد.

مهدی قلیان در خاتمه اضافه کرد: هم اکنون  هزار و ۴۴۸ بیمار از مبتلایان به کرونا در بیمارستانهای استان خراسان رضوی بستری و ۲۹۷ نفر از آنان در بخشهای مراقبتهای ویژه تحت معالجه هستند و تعداد فوتی ها نیز همچنان ۲ رقمی است و روند افزایشی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه