سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

غلامرضا ابدالی خبر داد:

۱۳ بدر بازدید از مناطق تحت مدیریت محیط زیست ایلام ممنوع است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام از ممنوعیت بازدید از مناطق تحت مدیریت این اداره کل در روز سیزدهم فروردین ماه خبر داد.

ابدالی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، غلامرضا ابدالی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام به ممنوعیت تجمع در روز 13 فروردین ماه سال جاری به منظور کاهش زنجیره انتقال ویروس کرونا، افزود: ورود و بازدید از مناطق حفاظت شده و آثار طبیعی ملی  در استان ایلام ممنوع است.

وی اظهار داشت: هرساله بر اساس سنت نوروزی و روز طبیعت ، شهروندان به مناطق تفرجگاهی می رفتند که توصیه ما به شهروندان آن است که تا حد امکان از منازل خود خارج نشوند و ضمن پرهیز از حضور در جمع ها و اماکن شلوغ، تمامی دستورالعمل ها و توصیه های بهداشتی و کرونایی را رعایت کنند.

ابدالی تصریح کرد: بر اساس مصوبات استانی مدیریت کرونا، حضور در مناطق تحت مدیریت محیط زیست و سایر تفرجگاه ها ممنوع است و نظارت و کنترل لازم توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست استان ایلام در این خصوص صورت خواهد پذیرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام از شهروندان درخواست کرد که در اجرای مصوبات ستاد استانی کرونا، مسئولین را همراهی و یاری کنند تا در حفظ سلامت خود و خانواده مشارکت کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه