سرخط خبرها
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت

معاون سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج:

نوع تهدیدات تغییر کرده است/باید خودمان را با تهدید‌های بیولوژیک وفق بدهیم

معاون سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج کشور گفت: سپاه و بسیج قم در عرصه مقابله با کرونا پیشگام بوده اند و ثابت کردند مانند همه عرصه ها یار وفای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هستند.

بسیج

به گزارش خبرگزاری موج قم، چشمی معاون سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج کشور در سفر استانی به قم در جلسه با فرماندهان سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) و اعضای قرارگاه شهید سلیمانی قم که صبح امروز در ستاد فرماندهی سپاه استان برگزار شد، از عملکرد بسیجیان و سپاهیان در طرح محله محور شهید سلیمانی اگاه شود.

معاون سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج ادامه داد:طرح‌های محله محور بهترین راهکار برای مقابله با تهدیدات احتمالی است که استان قم نیز در این خصوص عملکرد قابل قبولی داشته است.

چشمی با اشاره به مشارکت بسیج در عرصه‌های مختلف و کمک در گرفتار‌هایی که در کشور پیش می‌آید گفت: ما می‌خواهیم در صحنه بمانیم چرا که پیش بینی می‌شود حمله بیولوژیک و کرونا ادامه دار باشد و دشمن از آن‌ها استفاده کند.

مسئول کمیته نظارت و پایش و ارزشیابی قرارگاه مشترک جهادی طرح شهید سلیمانی گفت: نوع تهدیدات تغییر کرده است، پیش بینی ما تهدید‌های بیولوژیک است و باید خودمان را با این وضعیت وفق بدهیم.

وی همچنین از آمادگی بسیج به منظور سازمان دهی اینگونه تهدید‌ها و گرفتاری‌ها خبر داد و گفت: انتظار رهبر انقلاب اسلامی نیز از بسیج حضور همیشه در صحنه است که در جلسات ایشان رضایت خویش را از بسیج اعلام کرده اند.

فرمانده عملیات قرارگاه شهید سلیمانی استان قم نیزدر این نشست شناسایی مناطق آلوده، تولید دستکش، گان و ماسک سه لایه مورد نیاز در استان و سپس در کشور، پایش ۲۲ هزار و ۵۰۰ صنف، ارائه بسته معیشتی و کمک نقدی به خانواده‌های مبتلا، تهیه غذای گرم، ۱۴ هزار غربالگری تلفنی و ۴ هزار و ۱۷۰ غربالگری حضوری به همت بسیجیان استان را از جمله فعالیت‌های سپاه و بسیج استان از ابتدای اجرای اقدامات صورت گرفته بسیج و سپاه قم در طرح محله محور شهید سلیمانی عنوان کرد.

سرهنگ جعفری همچنین از تشکیل ۹۵ کمیته عملیاتی محله در قم و منطقه پردیسان خبر داد و گفت: در ذیل این کمیته‌ها یک تیم حمایتی، یک تیم نظارتی و یک تیم مراقبتی تشکیل شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه