سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

حجت‌الاسلام محمدحسین بلک خبر داد:

ثبت وقف قرآنی مشترک اوقاف و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از ثبت وقف قرآنی مشترک اوقاف و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان خبر داد.

حجت الاسلام بلک

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حجت‌الاسلام محمدحسین بلک در دیدار با حجت الاسلام علیرضا فرهنگ با بیان اینکه بسیاری از نمازهای جمعه در موقوفات برگزار می‌شود، اظهار داشت: اوقاف در برگزاری نماز جمعه همکاری دارد و در دیگر بخش‌ها نیز حاضر به همکاری هستیم.

وی با بیان اینکه به عنوان الگوسازی، وقفی را از سوی ائمه جمعه و اوقاف با نیت قرآنی باید انجام شود، گفت: این امر می‌تواند با کمک همه ائمه جمعه باشد و از محل درآمد آن برای  فعالیت‌های قرآنی و نماز استفاده شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه تقاضا شده است که ائمه جمعه هر گونه اختلاف با اوقاف را از طریق ستادی پیگیری کنند، ادامه داد: این امر منجر به تسهیل در امور و همچنین رسیدگی بهتر به درخواست‌ها و مطالبات و حل نقاط حاشیه‌ای خواهد شد.

حجت الاسلام بلک با بیان اینکه حوزه های علمیه در استان اصفهان روبه تعطیلی است، ابراز داشت: در این زمینه اوقاف تجمیع منابع را در این زمینه با دستور دفتر رهبر معظم انقلاب انجام داده تا برای تامین نیازهای روحانیت اقدام کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه به عنوان الگوسازی، وقفی را از سوی ائمه جمعه و اوقاف با نیت قرآنی باید انجام شود، اضافه کرد: این امر می‌تواند با کمک همه ائمه جمعه باشد و از محل درآمد آن برای  فعالیت‌های قرآنی و نماز استفاده شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه