سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد؛

ثبت ۱۹۰ ابتلای جدید به ویروس کرونا در اصفهان / ۹۸ بیمار بستری شدند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ثبت ۱۹۰ ابتلای جدید به ویروس کرونا طی شبانه روز گذشته در اصفهان خبر داد.

بیمار کرونایی

آرش نجیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، گفت: در شبانه روز گذشته یک هزار و ۱۲۵ بیمار مشکوک به ویروس کرونا برای انجام تست کرونا در اصفهان به مراکز درمانی مراجعه کردند که تست ۱۹۰ نفر آنها مثبت به ویروس کرونا بوده است.

وی اظهار کرد: از این تعداد بیمار جدید کرونایی شناسایی شده ۹۸ نفر با علائم بالینی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند.

نجیمی افزود: همچنین در این بازه زمانی تعداد ۸۶ بیمار مبتلا به کرونا با بهبودی کامل از بیمارستان ها ترخیص شدند و لازم است تا دوران قرنطینه را در منزل سپری کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با آمار مرگ و میر کرونا توضیح داد: متاسفانه طی شبانه روز گذشته تعداد ۲۳ بیمار مشکوک به کرونا جان خود را از دست دادند که تاکنون تست ۱۴ نفر از این بیماران فوت شده مثبت قطعی به ویروس کرونا بوده است.

آرش نجیمی در خصوص آمار مبتلایان کرونا در استان گفت: در حال حاضر ۶۶۴ مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند که متاسفانه از این تعداد ۲۰۵ بیمار بدحال و در بخش مراقبت‌های ویژه  و آی سیو ها تحت مراقبت و نگهداری هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه