سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

بستری ۸۰۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در مازندران

هم اکنون ۸۰۱ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.

 کرونا در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، شبانه روز گذشته ۱۲۴ بیمار با احتمال ابتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی مازندران بستری و در همین مدت ۱۴۱ بیمار با بهبودی نسبی ترخیص شدند.

همچنین ۱۹۷ بیمار بدحال با علائم حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل، تحت مراقبت‌های تنفسی و تخصصی قرار دارند.

شناسایی ۱۰۳ بیمار کرونایی جدید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۳ بیمار جدید مشکوک به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های زیر مجموعه این دانشگاه، پذیرش و بستری و ۱۲۰ نفر ترخیص شدند.

سید عباس موسوی اظهار داشت: درحال حاضر ۶۴۳ بیمار مبتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های تحت پوشش علوم پزشکی مازندران بستری و از این تعداد ۱۵۵ بیمار با علائم تنفسی، تحت درمان تخصصی و تنفسی قرار دارند.

بستری ۲۱ بیمار کرونایی جدید در بابل

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل هم با اشاره به پذیرش ۲۱ بیمار کرونایی جدید، شبانه روز گذشته در چهار بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاه گفت: ۲۱ بیمار نیز با بهبودی نسبی مرخص شدند.

سید فرزاد جلالی شمار بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های بابل را ۱۵۸ نفر اعلام کرد و افزود: ۴۲ بیمار با علائم تنفسی حاد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه