سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان خبر داد:

اعمال محدودیت های جدید کرونایی به مدت یک ماه در اصفهان

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان از اعمال محدودیت های جدید کرونایی از ۲۰ آبان ماه تا ۲۰ آذر به مدت یک ماه در اصفهان خبر داد.

محدودیت کرونایی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حجت الله غلامی در نشست ارتباط تصویری با رییس جمهور بیان داشت: با اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی تمام مراکز به جز مراکز ضروری رده شغلی یک، از ۲۰ آبان ماه تا ۲۰ آذر به مدت یک ماه از ساعت ۱۸ هر روز تعطیل خواهند بود.

وی گفت: در خصوص اعمال محدودیت‌های کرونایی برای دیگر شهر‌های استان اصفهان هم روز دوشنبه در ستاد استانی کرونا تصمیم گیری می‌شود.

این مقام مسئول افزود: مراکز ضروری رده‌های شغلی شماره یک شامل مراکز درمانی، داروخانه ها، مراکز امداد و نجات، آتش نشانی، آمبولانس‌ها و سرویس‌های ارائه دهنده خدمات عمومی به مردم ازجمله آب و برق و تلفن و مراکز ارائه دهنده مواد غذایی همچون سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌توانند فعالیت داشته باشند.

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان همچنین به اعمال محدودیت‌های شدیدتر برای مدیریت سریعتر مقابله با شیوع بیماری اشاره کرد و اظهار داشت: ممنوعیت تردد خودرو‌های شخصی در تمام مراکز استان‌ها از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر سال جاری از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد بحث و بررسی و مقرر شد برای تصویب به جلسه روز شنبه ستاد ملی ارائه شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه