سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد؛

مشاوره های مداخله در فرایند طلاق بر عهده قوه قضائیه است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: آموزش های قبل از ازدواج بر عهده سازمان ورزش و جوانان حین ازدواج بر عهده وزارت بهداشت و پس از ازدواج تحت عنوان مداخله در فرایند طلاق بر عهده قوه قضائیه نهاده شده است.

صدور اجراییه در دفاتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمد حسین رحیمی زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: با آموزش های کاربردی و مناسب باید بر آسیب های حوزه خانواده فائق آمد.

 

وی در نشست با تشکل مردمی کانون محبت خانواده، اظهار داشت: مقوله آموزش های حوزه خانواده به سه قسمت آموزش های پیش ازدواج، حین ازدواج و بعد از ازدواج تقسیم شده است که متولی هریک از این آموزش ها نیز مشخص است.

وی تصریح کرد: آموزش های قبل از ازدواج بر عهده سازمان ورزش و جوانان حین ازدواج بر عهده وزارت بهداشت و پس از ازدواج تحت عنوان مداخله در فرایند طلاق بر عهده قوه قضائیه نهاده شده است.

این مقام قضائی با اشاره به نقش دستگاه قضائی در ارائه آموزش های پس از ازدواج یا به نوعی مداخله در فرایند طلاق گفت: تا قبل از شیوع بیماری کرونا، هر روز کلاس های کارگاهی به عنوان کارگاه های مهر برای زوجین در آستانه طلاق برگزار می شد که متاسفانه برگزاری این کلاس ها در این ایام به واسطه شیوع ویروس کرونا با وقفه مواجه گردیده است.

وی به نقش سمن ها در انجام امور فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: در شهر یزد ۷۰ تشکل مردمی در حال فعالیت هستند که ۱۲ سمن به صورت ویژه در حوزه خانواده مشغول به کارند که باید از ظرفیت ها نیز استفاده شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، از وجود برخی از بودجه ها در حوزه خانواده خبر داد و گفت: باید فعالیت های حوزه خانواده را با آسیب شناسی دقیق مشکلات معضلات این حوزه برنامه ریزی و جهت دهی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه