سرخط خبرها
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

از ابتدای سال ۹۹ تاکنون محقق شد؛

کمک ۸۲ میلیارد تومانی هرمزگانی ها به نیازمندان

معاون توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد هرمزگان گفت: خیران و مردم هرمزگان از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۸۲ میلیارد تومان در سرفصل‌های مشارکت‌های مردمی ازجمله اکرام ایتام و محسنین، زکات، صدقه و کمک‌های خاص مبتنی بر نیاز به محرومین و نیازمندان استان کمک کرده‌اند.

نیازمندان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سیاوش عامری، معاون توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان هرمزگان اظهار داشت: اعتماد مردم به این نهاد ارزشمندترین پشتوانه معنوی کمیته امداد در حوزه رسیدگی به محرومین و مستضعفین جامعه است و بر همین اساس این نهاد نیز برنامه‌ریزی‌های هدفمند و ویژه‌ای به‌منظور شفاف‌سازی فعالیت‌ها و تسهیل در فرآیند خدمت‌رسانی به نیازمندان واقعی و خانواده‌های تحت حمایت انجام داده است.

عامری افزود: خیرین بزرگوار و مردم نوع‌دوست هرمزگان از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۸۲ میلیارد تومان در سرفصل‌های مشارکت‌های مردمی ازجمله اکرام ایتام و محسنین، زکات، صدقه و کمک‌های خاص مبتنی بر نیاز، به محرومین و نیازمندان استان کمک کرده‌اند که این میزان مشارکت مردم هرمزگان در برنامه‌های حمایتی کمیته امداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰۳ درصد افزایش داشته است.

این مقام مسئول گفت: از مجموع کمک‌های مردمی جمع‌آوری‌شده، مبلغ ۲۵ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان زکات، مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۱۰ میلیون تومان، کمک‌های حامیان و خیران در طرح اکرام ایتام، مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت صدقه و مبلغ ۴۰ میلیارد تومان کمک‌های خاص خیران و مبتنی بر نیازهای محرومان و مستضعفان بوده که به رفع مشکلات ضروری خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد اختصاص یافته است.

معاون توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان هرمزگان به آغاز رسمی مرحله دوم پویش"ایران همدل"در استان هم‌زمان با سراسر کشور اشاره و افزود: مردم نیک‌اندیش و خیرین بزرگوار از هم‌اکنون می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* با تلفن همراه و یا واریز کمک‌های نقدی خود به شماره‌حساب ۰۱۱۱۱۱۶۰۶۰۰۰۸ یا واریز به شماره کارت ۰۱۶۹-۹۹۹۶-۹۹۱۸-۶۰۳۷ نسبت به مشارکت در مرحله دوم پویش ملی"ایران همدل" و کمک به رفع مشکلات معیشتی نیازمندان اقدام کنند.

عامری ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در اولین مرحله پویش "ایران همدل"، یادآور شد: در مرحله دوم این پویش ملی نیز بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری انجام‌شده، امیدواریم باهم افزایی کمک‌های مردمی و منابع کمیته امداد تا پایان ماه صفر بتوانیم نسبت به تهیه و توزیع ۱۷۵ هزار بسته معیشتی و بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان اقدام نموده و برای پنج هزار نفر از ایتام نیازمند استان حامی جدید جذب کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه