سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

هاجر عبدی تاکید کرد؛

کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق برابر با کاهش ۲۰ درصدی هزینه برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان گفت: عمده مصرف برق خانگی در بندرعباس مربوز به سیستم سرمایشی است که با کاهش ده درصدی مصرف با کاهش ۲۰ درصدی قبض برق مواجه خواهیم شد.

هاجر عبدی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، هاجر عبدی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ میلیون و ۶۵۳ هزار مگاوات ساعت برق مصرف شده که حدود یک میلیون و ۷۲۲ هزار مگاوات ساعت معادل ۶۵ درصد کل مصرف برق مربوط به مشترکین خانگی است.

 هاجر عبدی افزود: عمده مصرف بخش خانگی نیز در بخش های سرمایشی است که مشترکان در صورت کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق، هزینه برق آنها ۲۰ درصد کاهش می یابد.

به گفته وی،  اوج مصرف برق امسال در ۲۵ تیرماه اتفاق افتاد و به ۲ هزارو ۳۱۵ مگاوات رسید که با تداوم موج گرما احتمال افزایش بار شبکه همچنان وجود دارد. البته  در هفته گذشته اوج مصرف ۲ هزارو ۲۹۵ مگاوات بود که باز هم از سقف تعیین شده برای استان فراتر رفت.

 عبدی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۱۱ هزار مشترک از خدمات این شرکت استفاده می کنند که مصرف برق آنها نسبت به سال گذشته ۷ درصد رشد داشته است. برای پاسخگویی به این میزان رشد مصرف یکی از راه ها، ساخت و توسعه نیروگاه های تولید برق و ایجاد تاسیسات جدید است که برای این کار سرمایه گذاری زیادی لازم است.

وی اظهار داشت: راه دوم مدیریت مصرف برق است که باعث می شود با کمترین میزان هزینه،  از سرمایه گذاری بیشتر برای ایجاد تاسیسات جدید برای زمان محدودی که تنها در فصل گرم رخ می دهد و افزایش مصرف را باعث می شود، جلوگیری شود.

وی افزود: امسال ۱۰ هزار تفاهم نامه همکاری با مشترکان منعقد شده تا مصرف خود را از ساعت های بعداز ظهر به ساعات قبل یا پس از آن منتقل کنند و در ازای آن از مشوق های این شرکت بهره مند شوند.

وی تاکید کرد:  می توان با روش های بسیار ساده بدون این که رفاه خانواده کاهش یابد، مصرف برق را مدیریت کرد به طوری که اگر در منازل استفاده از وسایل پرمصرف برقی را به ساعت های ابتدایی صبح یا ساعت های پایانی شب موکول کنند، باعث کاهش مصرف برق  خواهد شد.

عبدی خاطرنشان ساخت: تنظیم کولرهای گازی روی درجه ۲۴ نیز از دیگر راهکارهایی است که هر کدام می تواند تا ۲۰ درصد از مصرف برق را کاهش دهد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه